kaader filmist

kaader filmist

Friday, May 18, 2018

Deadpool 2


Film: Deadpool 2 (2018)
Hinne: A
Sisukokkuvõte: 2016. aastal said maailma kinosõbrad tuttavaks Marveli universumi kõige omapärasema antikangelasega. Selleks on endine eriväelane ja palgasõdur Wade Wilson (Ryan Reynolds), kellest äärmuslike ja ta välimust pöördumatult moonutanud eksperimentide tagajärjel sai surma külvav ja kontrollimatult teravmeelitsev üliinimene Deadpool. Nüüd on Deadpool tagasi!

Olles hädavaevu üle elanud sõraliste eluohtliku rünnaku, asub moonutatud välimusega sööklakokk (Wade Wilson) täitma oma unistust saada Ebbingi kuumimaks baarmaniks, õppides samas elama ilma maitsmismeeleta. Selleks, et oma ellu uuesti vürtsi saada, peab Wade võitlema ninjade, yakuza kõrilõikajate ning seksuaalselt aktiivse koertekarjaga, rännates mööda maailma, avastamaks perekonna, sõpruse ja maitse tähtsus - ning teenimaks välja oma kohvitassil seisev tiitel "Maailma parim armastaja".
Adventure, Comedy, MARVEL

No nii, keda siin filmis siis polnud? Ok, tõsi Tasujaid ei olnud, nende viimase filmi pahalane oli, pärast seda kui ta korralikul plastilise operatsiooni oli tulevikus läbi teinud ja ta iidse ahnitseja süda oli inimsüdame vastu vahetatud :). Ja isegi kui nad olid vaid hetke, oli siin ikkagi kogu X-meeste seltskond (ainuüksi selle pärast tuleks uuesti kinno minna ja pult kaasa võtta, et selle koha peal film pausile panna).

Aga muidu, Blade, IT, pereisa, Green Arrow ja Vanisher a.k. hr. Smith (huvitav mitu miljonit ta selle kahe sekundi eest sisse kasseeris :)?) ja loomulikult ka Stan Lee. Sigahea muusika, suurepärased altkäe votpsud Reynoldsi varematele filmidele, Kanadale, teistele kangelaste filmidele … ääääääärmiselt hea komöödia!!

Järgmine osa palun!!!!

No comments:

Post a Comment