kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, February 28, 2018

Õigluse liiga



Film: Justice League (2017)
Hinne: D
Sisukokkuvõte: Kannustatuna taasleitud usust inimkonda ja Supermani isetust teost astub Bruce Wayne uue liitlase Diana Prince’iga vastu seni suurimale vaenlasele. Batman ja Wonder Woman värbavad kärmelt hulga üliinimesi uue tärganud ohuga võitlema. Kuid vaatamata ennenägematule kangelaste liigale, kuhu kuuluvad Batman, Wonder Woman, Aquaman, Küborg ja Välk, võib olla liiga hilja, et päästa planeeti katastroofiliste rünnakute käest.
Adventure, Fantasy, Action, DC

Ma saan aru, et DC tahab ka osa MARVELi edust endale napsata aga miks, o miks küll peavad nad jätkama klassikalisesse Batmani ämbrisse astumist – kohutav dialoog ja sisutühi lugu. Kas nad pole ikka veel õppinud MARVELI filmidelt, et lisaks võimsatele visuaalsetele efektidele (mis ei ole hallid ja sünged) on nondes filmides ka loomuliku komöödiat, sujuvat loo voogavust ja mõtet.

Seekordne õigluse liiga oli küll visuaalselt suur ja kokku pannakse ju ikka nii suured kangelased, kuid sellel lool lihtsalt puudus hoog, puudus loogika ja need punnitatud naljad, need olid ikka kuradi puised.

Kahju.

No comments:

Post a Comment