kaader filmist

kaader filmist

Saturday, April 29, 2017

Galaktika Valvurid vol 2



Film: Guardians of the Galaxy vol 2 (2017)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Võib-olla arvasid Peter Quill aka Star-Lord, Gamora, Drax, ja Rocket (beebi-Grootiks taandunud Groot ei arva ju nagunii suurt midagi. Või kui arvab, siis on see midagi stiilis "Mina olen Groot"), et pärast selle igavese nõmeda pasalillekese Ronani surma saabub nende õuele pisut rahulikum aeg, mida siis Star-Lord võiks kasutada selleks, et Gamorale külje alla pugeda ning Beebi-Groot võiks keskenduda... kasvamisele.

Aga võta näpust - tuleb välja, et Galaktika on äärest ääreni täis igasugu nõmedaid tegelasi, kes üldse ei taha teiste heaoluga arvestada. Nii ei möödugi kaua, kui tuleb taas tegutsema asuda ja ei lähe kaua aega enne, kui meie tublide valvurite teele satuvad teiste seas taas ülierksa päästikusõrmega Yondu, Gamora "kasuõde" Nebula, kusagil ei tea kus tohutusuurel troonil istuv Thanos ja - üllatus-üllatus - Peter Quilli pärisisa, kes on...
Action, Comedy

Vol 2. polegi nii hea muusikakogumik, kui esimene osa oli, kuid siin on paar pärli aga tühjaks jäi see lugu ikkagi. Eriti võrreldes teiste Marveli filmidega, ei ole suudetud selle filmi lippu sama kõrgel kanda. Algus on küll võimas ja eriti sürr on jälgida seda, mis toimub beedi Grooti taga, ning kuidas kogu kamp nagu muuseas teda ohtude eest eemale toimetab.

Kuid siis, kui kohale ilmub Ego läheb lugu tegelikult igavaks ja liiga sentimentaalseks. Tõsi, visuaalselt on kõik endiselt suurepärane, kuid sisult … lisagi veel paar vanarauda ja siis saab sellest varsti Palgasõdurite kosmose versiooni :).

Vaadata tasub just visuaali pärast, kuid kas seda just kinos, seda otsustab igaüks juba ise.
 
 


No comments:

Post a Comment