kaader filmist

kaader filmist

Thursday, February 2, 2017

Kuld



Film: Gold (2016)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: “Kuld” on eepiline lugu ühe mehe Ameerika unelma saavutamisest – kulla leidmisest. Oscari-võitja Matthew McConaughey kehastab Kenny Wellsi, meeleheitlikult edust unistavat kullaotsijat, kes asub ühes sama innuka geoloogiga Indoneesia kaardistamata džunglis kulda otsima. Kulda leida on raske, kuid veel raskem on seda endale hoida. Alguse saanud seiklus viib Wall Streeti tagatubadesse. Film põhineb tõsielusündmustel.
Drama, Adventure, Thriller

Kas te mäletate Wall Streeti Hunti? Kas te mäletate kuidas lugu oli ju tegelikult huvitav ja kaasakiskuv kuid samas ei saanud ega saanud otsa?

No vot, Kuld on samasugune. Huvitav lugu, head näitlejad (kuigi ausalt McConaghey hullu panemine hakkab juba tiba ära tüütama, sest samasugust ideede meest mängis ta ka ju Wall Streedi Hundis ja ta ikka oskab ühest äärmusest teise minna, kord on ta kaks konti ja s%&#hais ja siis järgmises filmis on ta valge lodev nahakott), suurepärased looduskaadrid, kuid kuidagi suutis see kaks tundi tunduda nagu neli tundi ja lugu ei lõppenud ega lõppenud ära, kuni ta siis lõpuks lõppes. Ma ei oska seletada miks see lugu niiiiii venis, kuid mingil seletamatul põhjusel suutis see kiire ja põnev lugu venida. Aga kurat, tuleb öelda, et ikka korralik õhu müük toimus :)!!

No comments:

Post a Comment