kaader filmist

kaader filmist

Monday, September 22, 2014

One Chance

Film: One Chance (2013)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Tõsilugu Paul Pottsist, arast ning lapsepõlves mõnitatud poemüüjast, kes on amatöör ooperilaulja, kellest saab üleöö hitt kui ta osaleb – ning lõpuks ka võidab – reality sarja „Beitain’s Got Talent“.
Biography, Comedy, Drama

Elas kord üks väike poiss, kellel oli suur hääl ja suured unistused. Siis kasvas ta suuremaks, ta hääl oli endiselt suur ja ka ta unistused olid suured, kuid julgus oli väike. Siis lükkas teda natuke ta töökaaslane ja ta sai kokku tüdrukuga kellega ta juba aasta oli kirju vahetanud. Siis lükkas ta töökaaslane teda natuke veel ja ta võttis osa kohalikust talendivõistlusest ning võitis endale piisavalt raha, et minna Itaaliasse, Veneetsiasse laulmist õppima, ning Pavarotiga kohtuma. Pavaortiga kohtudes läks ta krampi ning ta aastane õping oli kui mahavisatud.

Esialgu kaotas ta ka oma tüdruku, kuid mõistis siis oma viga, ning sai tüdruku tagasi ja jätkas laulmist.

Ilusad pulmad, noored kolisid poisi vanemate juurest ära ja Paul jätkas laulmist. Ta sai osa kohaliku teatri Aida lavastuses. Esietenduse eel tuli tal minna pimesoole opile, kuid see ei takistanud tal päev pärast oppi tagasi lavale minemast, kuid lõpuaaria laulmise ajal rebenesid haava õmblused ja haiglas avastati tal ka kaelavähk.

Pärast paranemist oli ta hääl praktiliselt kadunud, kuid see siiski taastus, ning suure rõõmustamise käigus ei pannud ta tähelegi et astub mööduva auto ette.

Poolteist aastat ravi, ning Pauli südikus oli kadumas, ta ei tahtnud tööle minna, ta ei tahtnud laulda. Kuid siis sai ta töökaaslane ametikõrgendust ja Paul sai endale poejuhataja koha ja ta hakkas jälle dušši all laulma, kuid rahadega oli endiselt kitsas, sest haiglaarved vajasid endiselt maksmist. Ekraanil kummitas aga pidevalt Briain’s Got Talent reklaam. Ta abikaasa õhutas Pauli end kirja panema.
 
Ja ülejäänud on juba ajalugu, mida me ilmselt kõik oleme Youtubist vaadanud :).

James Corden, ma ei tea kas ta ka ise laulab, kuid ta näitleb väga hästi. Tema vanemaid mängivad Colm Meamey ja Julie Walters, ning nügija töökaaslane on Mackenzie Crook.

Kena eluloofilm.

No comments:

Post a Comment