kaader filmist

kaader filmist

Monday, June 16, 2014

In Your Eyes

Film: In Your Eyes (2014)
Filmi vaatamise põhjus: Huvitav treiler oli
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Krõbekülmas Idaranniku talves, närtsib Rebecca tasapisi olles vaikne eduka arsti naine, kes saadab oma mees kokteilipidudel ning veedab üksildasi öid. Teiselpool päikseküllasel Läänerannikul, New Mexicos, elab karismaatiline endine vang Dylan, püüdes leida uut jalgealust ning alustada oma elu uuesti. Kui need kaks täieliku vastast mõistavad, et neid seob uskumatu side, sünnib eriline metafüüsiline armastus romaan.
Romance, Drama, Fantasy, Comedy

Et siis kaks noort, kumbki Põhja-Ameerika mandri erinevatel külgedel, kogesid kunagi kauges lapsepõlves ühte imelikku hetke, kui noormees, kes istus klassiruumis oleks nagu järsku lamanud mäest alla kihutaval kelgul, ning neiu kes lamas kelgul oleks järsku kui klassis istunud.

Möödub aastaid, noormees on elanud rasket elu, istunud kaks aastat vanglas ja püüab nüüd taas oma elu korda saada, kuid tal puudun selleks igasugune eesmärk. Neiulgi pole elu kerge olnud, kuid tema probleeme on püütud ohjata ravimitega ning lühiajaliste viibimistega psühhiaatriahaiglas.

Kui siis Rebecca (Zoe Kazan) ühel päeval poes olles oma kätt vaadates järsku kellegi teise kätt näeb, ning Dylan (Michael Stahl-David) auto raadiol programmi vahetades sama asja näeb, teeb Dylan pea autoga avarii ning Rebecca jookseb poest välja. Kuid nad mitte vaid ei näe seda, mida teine näeb, nad ka kuulevad üksteist.
Tasapisi ääriveeri küsimusi esitades, saavad nad aru, kui kaugel nad üksteisest on, kui kaua nad tegelikult juba üksteise elu on jälginud, kui palju nad üksteise elu on mõjutanud, kui palju nad üksteisele tähendavad ning kuidas nad saavad aegajalt üksteist oma mõtetest ja silmadest välja lülitada.

Nad on mõlemad olnud varem üsnagi enesesse tõmbunud ning vaiksed inimesed, kui üksteisega suheldes nad avanevad. Rebecca leiab korraks taas oma abikaasaga (Mark Freuestein) ühise keele, kuid mees siiski kahtlustab, et Rebeccaga pole kõik korras. Isegi nende peretuttav, alati abivalmis asjataja Diane (Jennifer "Dirty Dancing" Grey) kahtlustab, et Rebeccal on suhe. Dylan aga püüab kohtingule minna kohaliku kaunitariga Donnaga (Nikki Reed) kuid tema katsetus lõppeb põlema läinud õhtusöögiga ning sellega, et Donna usub et Dylan on tiba imelik.

Ja nii nad siis veedavadki oma aega, suheldes üksteisega, elades üksteise elu, kuigi neid lahutavad tuhanded kilomeetrid. Kuid neid ümbritsev maailm ei lepi sellega. Seega kaotabki Dylan oma töö, sest ta hakkab klienti hirmutama sellega, et ta pidevalt iseendaga räägib, ning Rebecca abikaasa viib taas oma naise psühhiaatriakliinikusse rahusteid sööma.

Kuid nüüd nad juba ju teavad üksteisest …

See oli üks armas, naljakas ning huvitava ideega film.

No comments:

Post a Comment