kaader filmist

kaader filmist

Thursday, June 26, 2014

Armastuse lõuahaak

Film: Love Bunch (2014)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Pariisis, Londonis ja Prantsuse Rivieral filmitud “Armastuse lõuahaak” toob esimest korda ekraanil kokku Pierce Brosnani (“Thomas Crown'i afäär”) ja Oscari-laureaat Emma Thompsoni (“Hr. Banksi päästmine”) - eksabikaasade Richardi ja Kate'ina, kelle vaheline pidev aasimine laseb aimata, et kogu kirg nende kahe vahel polegi täielikult kadunud. Sama ei saa aga öelda nende pensionivara kohta, mis haihtub pärast seda, kui Richardi investeerimisfirma temalt välja petetakse.

Kui lahutatud kaasad kuulevad 10 miljonit dollarit maksnud teemantsõrmusest, mille petuskeemi autoriks olnud jultunud prantslasest finantsist oma kihlatule just ostnud on, otsustavad nad vastumeelselt jätta oma erimeelsused tagaplaanile ja asuvad hauduma plaani end pulma sokutada, et sõrmus ära varastada.

Röövi korraldamisel tulevad paarile appi nende endised naabrid Timothy Spall (“Kuninga kõne”) ja Celia Imrie (“Parim hotell terves Indias”), kes loodavad nende suhete taastumisele. Nelik moodustab selles päikeseküllase Prantsuse Riviera taustal aset leidvas klassikalises seikluskomöödias ebahariliku seaduserikkujate seltskonna. Humor, Action, Welcome to ...

Mäletate seda eelmist komöödiat/teemandiröövi kus Pierce Brosnan mängis, koos Salma Hayeki ja Woody Harrelsoniga? Tolle filmi nimi oli Pärast päikseloojangut.

Armastuse lõuahaak on siis uuem ja Briti versioon koomilisest teemandiröövist. Lisaks andekatele naljadele on filmis lisaks Pierce Bondile ka fantastiline Emma Thompson, Timothy Spall ja Celia Imrie.

Suurepärane komöödia, täis imelisi vaateid Pariisist ja Lõuna-Pransusmaalt, vahel küll üle võlli keeratud hetked, kuid need käivad asja juurde ja kõige paremad naljad pole sugugi treilerisse kokku kogutud :)!

No comments:

Post a Comment