kaader filmist

kaader filmist

Saturday, May 31, 2014

Miljon moodust läänes kärvata

Film: A Million Wais to Die in the West (2014)
Vaatamise põhjus: miks mitte
Hinne: A+
Filmi lühikokkuvõte: Albert on liiga pehmo, et osaleda revolvriduellis, mispeale tema tujukas tüdruksõber ta pikalt saadab ja teise mehe juurde kolib. Linna kappab aga salapärane ning imekaunis naine, kes aitab Albertil oma olematuna näiva vapruse siiski üles leida. Nad armuvad... Ilmub välja ka Alberti uue ihaldusobjekti kurikuulus lindpriist abikaasa, kes nüüd karmi kättemaksu haub. Meie kangelasel tuleb niisiis oma värskelt leitud vaprus proovile panna...

Muide, selle filmi autoreid olevat alati piinanud asjaolu, et Metsik Lääs nõretab kinoromantikast, kuid iial ei pöörata vesternites tähelepanu sellele, kuivõrd masendav ja õudne aeg see olema pidi. MILJON MOODUST keerab niisiis kõik Metsiku Lääne müüdid roppnaljakalt pea peale.
Humor, Absurd, Western

Ega polegi palju öelda.
Tegemist on ühe väga hea komöödiaga kaasaegse maailmavaatega nohikust mehest, kes elab juhuslikult vägagi metsikus läänes. Ta kasvatab lambaid, on pettumuseks oma vanematele ja tüdruksõbrale ning norib teadmatuses tüli metsiku lääne kõige hirmuäratavaima püstolikangelasega.

Lisaks sellele, et meile näidatakse 12 viisi kuidas surra metsikus läänes, antakse vihjeid veel 999988 moodusele.

Seda „Väike Maja Preerias“likku filmi täidab suurepärane filmimuusika ja hoidke oma silmad lahti ka igasugustele üllatustele näitlejate ja muude filmide vihjete näol.

Kuid pärast seda suurepärast sisu, meeliülendavat muusikat ning südantsoojendavaid üllatusi, jõuame ikka selleni, et filmi teevad nauditavaks siiski näitlejad – Seth MacFarlane, Charlize Theron, Amanda Seyfried, Liam Neeson, Giovanni Ribisi, Neil Patrick Harris, Sarah Silverman, Ewan McGregor, Christopher Lloyd, Gilbert Gottfried, Jamie Foxx ...

Üldkokkuvõttes on tegu ühe suurepärase võimalusega veeta pea kaks tundi naeruteraapias.

No comments:

Post a Comment