kaader filmist

kaader filmist

Sunday, June 23, 2013

To the Wonder

Film: To the Wonder (2012)

Vaatamise põhjus: treiler

Hinne: D

Filmi lühikokkuvõte: Neil (Ben Affleck) on ameeriklane, kes reisib Euroopas. Ta tutvub seal Marinaga (Olga Kurylenko), lahutatud Ukrainlannaga, kes kasvatab oma kümneaastast tütart Parisis. Nad armuvad. Üheskoos reisivad nad Püha Michalei Mäele, saarele mis asub Normandia rannikul, nautides oma uue armastuse imet. Neil kutsub Marina ja Tatiana endaga koos Ameerikasse, Oklahomasse. Ta töötab kui keskkonna inspektor ning Marina kohaneb Ameerika eluga kirglikult ning entusiastlikult. Aja möödudes nende suhe jahtub. Marina leiab lohutust teise sisserännanu juures, Katoliku kiriku preester isa Quintana (Javier Bardem), kes on isegi raskustes oma usuga. Töömured ning üha suurenev kahtlus viib Neili ja Marina üha enam lahku. Marina läheb tagasi Prantsusmaale koos Tatianaga kui ta viisa aegub. Neil soendab üles oma ammused suhted Janega (Rachel McAdams). Nad armuvad taas kuni Neil saab teada, et Marina elu Prantsusmaal ei lähe sugugi nii hästi kui ...

Romance, Drama



Ausalt, selles lühikokkuvõtes on rohkem sõnu kui kogu filmi peale üldse kokku. See on üks väga väga vägagi Pöffilik film. Vägagi emotsionaalne film, kus enamus filmi sisust antaksegi edasi emotsioonidega, visuaalsete illustratsioonidega. 


See osa filmist, kus Neil on ErinBronkovich on tõsiselt segane ja ülejäänud filmiga võrreldes täielik võõraskeha.


Vägagi kunstiline film, mis näitab kui raske on esimese ringi sisserännanutel Ameerikas hakkama saada. See oli tore, et kõik sisserännanud rääkisid oma keeltes – Marina prantsuse keeles, Quintana hispaania keeles, ning siis oli veel üks itaalanna. Seega üks vägagi kunstiline film mis oli huvitavalt tehtud, kuid jäi ikkagi kaugeks ning igavaks.

No comments:

Post a Comment