kaader filmist

kaader filmist

Saturday, February 23, 2013

Damsels in Distress


Film: Damsels In Distress (2011)
Vaatamise põhjus: päris korralik treiler
Hinne: F -
Filmi lühikokkuvõte: Violet ja ta kaks kaaslast püüavad aidata nende „mitte nii edukaid“ kaastudengeid Seven Oaks Ülikoolis. Nende põhitegevuseks on juhtida Enesetappude Ennetamise Keskust pakkudes kõigile abivajajatele igal võimalusel ebatavalisi nõuandeid. Violeti kõige hiljutisem päästetu on vahetusüliõpilane Lily, ning Violeti esmane eesmärk on õpetada Lilyle kuidas korralikult rääkida, riietuda ning kuidas valida õigeid mehi, kellest huvi tunda. Lisaks sellele, et neiud püüavad aidata kõiki üliõpilasi, panevad nad ka juhmardid raamatuid lugema, kogevad ise õnnetut armastust, ning püüavad alustada ka ülemaailmset uut tantsustiili.

Treiler võib tihtipeale olla petlik. Ja sellel filmil on ta seda kindlasti. Või siis on probleem selles, et ma polnud see publik kellele selline film mõeldud on. Tegemist peaks olema komöödiaga, kuid komöödiast oli küll asi vägagi kaugel, tegemist oli pigem haleda farsiga.
Ma ei saanud kuni lõpuni aru, millises ajastus kogu tegevus toimus – alguses tundus olevat tegu 70'ndatega, siis kaasajaga, siis 80'ndatega, siis taas kaasajaga – ühesõnaga totaalne segapuder. Ja peale kõige muu oli film äärmiselt alandav nii naistele kui ka üliõpilastele üldiselt. Ja naljakas polnud ta kohe kindlasti mitte.

No comments:

Post a Comment