kaader filmist

kaader filmist

Thursday, February 14, 2019

Robin Hood


Film: Robin Hood (2018)
Hinne: D
Lühikokkuvõte: Arvate, et teate ajatut legendi, kuid sellist Robin Hoodi pole enne nähtud.

Läbivalt tempokas filmis “Robin Hood” on tuntud lindprii sünge ja jõuline kangelane meeleheitlikult abi vajavas ja kaoses linnas. Põnevas seiklusmärulis tõstab Robin esmakordselt mässu korrumpeerunud kuningriigi vastu. Näha saab tõetruid lahinguid, vingeid võitlusstseene, ootamatut sõprust ja ajatut romantikat. Uudse lähenemisega ja suurejooneline “Robin Hood” toob superkangelase 2018. aastal taas kinoekraanidele.

Tänapäevast varisõdalast Robinit kehastab Taron Egerton. Jõukusesse sündinud Loxley lord on sõjast naasnud veteran, kes on kaotanud kõik, ka oma tõelise armastuse Mariani (Eve Hewson). Ühes samasuguste sõjahaavadega mauri ja endise vaenlase Johniga (Jamie Foxx) saab Robinist kapuutsiga tasuja, kes rahva heaolu tagamiseks vägevaid ründab.
Classic remake, Action, Adventure

Oh jah.

Me ju kõik teame seda lugu. Sellest on kirjutatud palju raamatuid ja tehtud palju filme, olgu Robin siis joonistatud rebane või erkrohelistes sukkpükstes huumorist nõretav, või siis südametemurdja britt või kaaluprobleemidega aussie – Robin on Robin ja ta röövib rikastelt et anda vaestele ning muul ajal on ta koos oma armastatu Marianiga.

Aga see film … selle kohta võiks öelda, et filmi tegemiseks on saadud inspiratsiooni Guy Ricie Kuningas Arthuri filmist ja viimase aja YA düstoopia filmidest nagu Näljamängud ja Surelikud masinad. Deem, küll see oli ikka ajaraiskamine. Oleks pidanud selle filmi ka vahele jätma, nagu ma eelmise versiooni jätsin.

No comments:

Post a Comment