kaader filmist

kaader filmist

Friday, July 28, 2017

Valerian ja tuhande planeedi linn


Film: Valerian and the City of a Thousand Planets (2017) 
Hinne: A 
Sisukokkuvõte: Valerian (Dane DeHaan) ja Laureline (Cara Delevingne) on kogu universumis korda hoidvad inimterritooriumite valitsuse eriagendid. Valeriani ja Laureline’i ülemus (Clive Owen) saadab nad missioonile vapustavasse galaktikatevahelisse linna Alpha, mis on kõikjalt universumist pärit tuhandetest liikidest koosnev üha kasvav metropol.

Alpha 17 miljonit elanikku on aja jooksul segunenud. Nad on ühendanud oma anded, tehnoloogia ja ressursid kõigi hüvanguks. Kuid kahjuks ei ole kõigil samad eesmärgid. Tegutsema on asunud nähtamatud jõud, mis meie rassi suurde ohtu seavad. 
Fantasy, Adventure, 

Valerian ja tuhande planeedi linn on suurepärane film. Suurepärane Luc Bessoni film. Sammuke edasi Viiendast elemendist nii visuaalselt kui ka sisult. 
Siin on põnevust, huumorit ja suhteid. Ja selle filmi armastuslugu ei sünnigi maailmade päästmise käigus, see on kogu aeg olemas olnud ja see ei muuda filmi läilaks, hoopis annab särtsu juurde.
Filmis osalevad näitlejad on üllatus ja samas ka pettunus. Peategelased on fantastilised, kuid osad vanad tegijad olid näitlemise ära unustanud ja noored modellid/tantsijad kes esinesid enamasti pärlitena, lihtsalt ei osak veel näidelda ja arvavad endiselt, et meil on tummfilmi aeg ning kehakeel on tähtsaim. Aga Dane DeHaan ja Cara Delevinge olide suurepärased. Rhianna oli siin parem kui Laevade pommitamises. Ethan Hawke ja Clive Owen ei olnud küll oma tavapärasel tasemel kuid Rudger Hauer oli üllatus ja hea üllatus.

Ikka üks hea film, kus 3D oli ikka asjakohane ja lugu oli põnev. Ning seda filmi tuleb veel vaatama minna, sest kõike ei suuda korraga haarata.

No comments:

Post a Comment