kaader filmist

kaader filmist

Friday, July 21, 2017

Ämblikmees: Kojutulek



Film: Spider-Man: Homecoming (2017)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Tasujatega põneva kogemuse omandanud Peter naaseb koju, kus ta elab tädi Mayga (Marisa Tomei) oma uue õpetaja Tony Starki (Robert Downey Jr) valvsa pilgu all. Peter üritab tavalist elu jätkata, kuid ihkab samas olla enamat kui kõigi lemmik Ämblikmees. Kui aga välja ilmub uus kurikael Vulture (Michael Keaton), satub kõik Peterile kallis ohtu.
Action, Fantasy, MARVEL
Hmmm, ämblikmehest on saanud ämblikpoiss! Kui varasemad punased kleepuva võrgu otsas ringil lendavad kangelased on olnud ikka keskkooli lõpetajad või esmakursuslased, siis nüüd on tegu keskkooli rebasega. Poisikesega, kes püüab olla kangelane oma kodulinnas, et suured mehed Tasujate tornis teda märkaks, kuid oma „kangelastegudega“ paneb ta tihti puusse ning päästmise asemel jääb temast maha hunnik lõhutud asju ning vihased kaaskodanikud. Seda siis seniks kuni ta leiab, et tema Tony Starkilt saadud ülikond polnudki täisvõimsusel tööle pandud – nüüd jäävad tast maha varemed ja vigastatud inimesed.

Ja Batman/Lindmees/Vulture Keaton on siis seekord paha, paha kes mängib tulnukatest maha jäänud asjadega nagu Stalker Strugatskite raamatus Väliasõit rohelisse.

Ning Peteri sõber Ned – kellele on vaja vaenlasi kui sul on sellised sõbrad, kes oma „abistamistuhinas“ teevad sulle rohkem halba kui head.

Aga muidu – päris hea vahefilm seniks kuni päris Tasujad jälle tegutsema hakkavad ja vot selle filmi lõpulisast ma kohe üldse aru ei saanud.
 
 
 

No comments:

Post a Comment