kaader filmist

kaader filmist

Monday, January 11, 2016

The Ridiculous 6



Film: The Ridiculous 6 (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Valgenahaline, Tommy (Adam Sandler), kes on kasvanud Indiaanlaste juures, kohtub oma ammu kadunud isaga, kes räägib talle, et ta vajab 50 000 daala või tapavad ta endised vargakamba semud ta ära. Tommy asub uskumatule ning absurdsele teekonnale, kus avastab et tal on viis poolvenda. Üheskoos lähevad nad otsima oma isemeelset, jamasse sattunud isa.
Comedy, Western

Kujutage ette nüüd kõiksuguseid westerne mida te kunagi üldse elus olete näinud, kõiki tõsiseltvõetavaid kui ka viimaste aastate komöödiaid (nii Sakslaste kui ka Ameeriklaste omi), lisage sinna veel tüüpiline Sandleri labasus ning saategi selle imeliku filmi, mis on hetkel Ameerikas isegi populaarsem kui Tarntino Vihane kaheksa.

Filmi alguses on siis Tommy e. Valge Nuga (Adam Sandler), kes on kasvanud koos indiaanlastega, keda tuleb üles otsima tema isa Frank (Nick Nolte) kes väidab, et on lähedusse puu alla matnud 50 000, ja kuna ta tahab oma vargakambast laku lüüa, siis nad peaks koos minema raha üles kaevama ja põgenema. Enne veel kui nad lahkuda saavad, jõuab vargakamp järgi ja viivad isa ära. Tommy tahab isa päästa, kuna ta puude alt raha ei leia, üks kõik kui palju ta kaevab, läheb ta otsima raha ja isa.
Esimeses linnas, esimese hotellis leiab ta mehhiklase Ramoni (Rob Schneider) kes osutub ta poolvennaks. Panka röövides, tuleb neile appi talupoiss Lil Pete (Taylor Lautner), kes osutub samuti nende poolvennaks.

Puskari hütis kohtuvad nad Hermiga (Jorge Garcia), kes küll ei räägi, vaid möriseb, kuid ka tema osutub poolvennaks. Lähedal asuva linna kõrtsis, kus hoitakse suurt kullatükki, leiavad nad Danny (Luke Wilson) ja Chico (Terry Crew), kes on samuti nende poolvennad ja nii saabki kokku Totter 6.

Nende isaotsinguid raskendab üks teine kamp, kellele Tommy on juba ammu pinnuks silmas olnud – Vasaku silma kamp (neil kõigil on parema silma peal silmaklapp). Selle kambaga ühineb ka kõõrdsilmne Clem (Steve Zahn) kes on vastakust silmast pea pime, kuid et teistega ühineda tuleb tal võtta lusikas ja kaevata …

Ühesõnaga, käies linnast linna ja röövides teisi röövleid, saavad poolvennad vajaliku raha kokku, kuid siis kaotavad osa teisele kambale ja peavad veel juurde röövima, selleks lähevad nad röövima Ezekiel Granti (Jon Locitz), kelle külalisteks on Kindral George Custer (David Spade), Wyat Earp (Blake Shelton) ja Mark Twain (Vanilla Ice).

Kui nad siis lõpuks isa röövinud kambaga kokku saavad, selgub et Cicero (Danny Trejo) on see kes on tapnud Tommy ema, seega ….

Ühesõnaga jah, üks järjekordne jabur, labane, absurdne, kiire Sandleri komöödia, mis on täis tuntud nägusid.

No comments:

Post a Comment