kaader filmist

kaader filmist

Monday, February 17, 2014

Charley Countryman

Film: The Necessary Death of Charlie Countryman (2013)
Filmi vaatamise põhjus: Treiler
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Välismaal viibides, armub noormees Rumeenia kaunitari kelle kättesaamatu süda on kaitstud tänu ta julmale ning karismaatilisele eksmehele.
Drama, Action, Comedy

Oi see oli üks imelik film.

Ühesõnaga, üks natuke ebastabiilne nooruk Charley (Shia LaBeouf) lendab Bukaresti kuna sinna soovitas lennata ta äsja surnud ema vaim. Lennukis hakkab Charley rääkima oma istmekaaslase Victoriga – Rumeenlasega, kes tahtis kindlasti enne surma näha Cubsi meeskonda mängimas Ameerikas. Teel Bukaresti jäävad nad lennukis magama, kuid ärkab vaid üks – Charely. Enne veel kui lennuk maandub, palub Victory vaim Charleyil üks totter müts kindlasti tema tütrele Gabile viia. Gabi (Evan Rachel Wood) on Bukaresti filharmoonia tšello mängija ning tema eksabikaasa on narkoärikas, palgamõrvar ja ööklubide kaasomanik Nigel (Mads Mikkelsen).
Kuid noored on siiski noored ja armastus on magus.

Aga – lisaks Gabile kohtub Charley youthostelis ka kahe noore hakkaja „näiteja“, narkari ja keemikuga – Karl ja Luc, kes viivad Charely ööklubisse, kus Karl suudab neile kokku käänata sellise arve, mida nad loomulikult maksta ei suuda, seega viiakse neid ööklubi omaniku Drako (Til Schweiger) juurde.

Kuna Drako ja Nigel ja Gabi on omavahel seotud, siis pääsevad nad ööklubist siiski elavatena, kuid Charely peab Drakole teada andma, kust ta võib leida Nigeli ja siis ka selgub, et tuleb leida üks kassett, millelt võib näha milliste asjadega need kaks on raha teeninud.

Selline tiba hullumeelne, segane,  põnev, naljakas film, heade näitlejatega.

No comments:

Post a Comment