kaader filmist

kaader filmist

Friday, September 14, 2012

Vanapiigad



Film: Bachlorette (2012)

Filmi vaatamise põhjus: ma ei tea, ilmselt Kristen Dunst
Hinne: D-
Filmi lühikokkuvõte: Kolme parimat sõbrannat rabab uudis, et paksuke Becky - neiu, keda nad koolis pilkasid, läheb mehele. Kõige hirmsam on see, et ta edestab kõiki kolme: Gena (Lizzy Caplan) ja Katie (Isla Fisher) on siiani üksikud, aga Regan (Kirsten Dunst) ei suuda juba mitmendat aastat sundida oma noormeest temaga abielluma. Kui Becky palub Reganit aidata tal pulmadeks valmistuda ning hakata pruutneitsiks, satub Regan raevu, aga pulm toimub aga sõbrannade kaasabil üle kivide ja kändude.

Et kui eelmises pulmafilmis, kus Kristen mängis – Melancholia - , sai ta imeilusa pulma, koos ilusa mehega (Alexander Skarsgard), ning kõik lõppes maailmalõpuga, siis siin filmis sai ta korraldada kellegi teise pulma ja olla sellejuures nii kade ja kontrollifriik kui vähegi tahtis. Becky osatäitja (Rebel Wilson) oli oma eelmises pulmafilmis – A Few Best Man –  lesbist pruudiõde ning andis endast parima, et filmile vürtsi lisada, ja nüüd sai ta siis olla vagur ja õrn pruut.  

Oot, millest ma rääkisingi – ah ja, filmist mille pealkiri oli eesti keelde panduna millegi pärast Vanapiigad. Kõik mis mul selle filmi kohta öelda on on kokku võetud kõrval oleval pildil ...

No comments:

Post a Comment