kaader filmist

kaader filmist

Thursday, August 23, 2012

The Dreamers


Film: The Dreamers (2003)
Vaatamise põhjus: Selle filmi paneks kahte põhjuste lahtrisse 1. – Katusekino inspiratsioon ja 2. – filmid mida vaadata enne 50 shades of Grey esilinastust, edaspidi e.50.e :):):)
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: 1968. aasta kevadises Pariisis tutvuvad kaksikutest Theo (Louis Garrel) ning Isabelle (Eva Green) Californiast pärit vahetusõpilase Matthew'ga (Michael Pitt), kes sarnaselt neile tunneb tohutut armastust filmikunsti vastu. Matthew ja kaksikute sõprusside tugevneb ning konservatiivselt kasvatatud Matthew laskub aina sügavamale Theo ja Isabelle'i intiimsesse ja seksuaalsesse maailma, samas kui nende ümber on möllamas Pariisi 1968. aasta õpilasmässud.

Ma kohe ei teagi kust alustada. Ma ju teadsin millise filmiga tegu, seega üllatusi polnud. Kuid minu probleem on vist selles, et ma pole ise enam sinisilmne maailmaavastaja ja seega ärritavad mind sellised „idealistlikud ja maailmaparandavad“ noored, kes ei hooli millestki muust, kui vaid enda „ideaalsest maailmast“. Sama probleem oli mul ka filmiga Margaret.

Kuid rääkides näitlejatest, siis see film oli Eva Greeni esimene film ja niipalju kui ma teda pärast seda filmi olen näinud, on mul tunne, et ta võtab vastu vaid filme mille osatäitmiskutses on märge - This role requires nudity. või siis This role contains topless nudity. Perfect mind, Camelot (TV) ja Dark Shadows ning käesolev film, on filmid, kust mina teda mäletan ja üheski neist ei püsi tal riided seljas :):):). Ma ei mäleta teda ei Casino Royalest ega ka Kuldsest Kompassist.

Aga jah, film ise … friigifilm, ei pruugi kõigile meeldida.

No comments:

Post a Comment