kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, September 26, 2018

Väike teene


Film: The Simple Favour (2018)
Hinne: A
Lühikokkuvõte: film jutustab vlogijast Stephaniest (Anna Kendrick), kes tahab teada tõde, miks ta parim sõber Emily (Blake Lively) järsku nende väikelinnast kadus. Stephaniele asub appi Emily abikaasa Sean (Henry Golding). Stiilne põnevik on täis pöördeid ja reetmisi, saladusi ja paljastusi, armastust ja truudust, mõrva ja kättemaksu.
Comedy, Crime, Drama

Vot see on selline film, mille sisu kohta ei saa kohe mitte midagi rääkida, sest kui kasvõi ühe asja ära räägid, siis räägid juba liiga palju. Seda peab ise vaatama.

Ainuke viis kuidas mina seda filmi iseloomustaks on see, et pange kokku Nancy Drew või Murder She Wrote, Gone Girl ja Savages, ning saategi selle filmi. Siin on huumorit, Dead Pooliliku filtreerimata tõde, on draamat, müsteeriumit ja kriminaalset põnevust. 

Suurepärane lugu, kus ei või iial teada, mis järgmisena tuleb. Suurepärane töö nii Anna kui ka Blake poolt. Ma loodan, et ka raamat on sama hea, või paremgi veel, kuna raamatusse saab ju palju rohkem kirjutada. Ja lisaks kõigele oli ka filmil suurepärane muusika.

Film mida tasub kindlasti vaatama minna!!

Ja muuseas, kas te panite tähele, kui kenasti oli kogu filmi jooksul tehtud perefirmale reklaami? :)
 


No comments:

Post a Comment