kaader filmist

kaader filmist

Tuesday, November 21, 2017

Lõks



Film: Thumper (2017)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Vaesema linnaosa noored meelitatakse tööle agressiivse ja ohtliku narkoärika juurde. Kuid linna saabub uus tüdruk, kellel on saladus, seab ta kõigi elud ohtu.
Drama, Crime, Thriller; PÖFF

Selle aasta esimene Pöffi film. Selle filmi valisin ma küll puhtalt näitlejate pärast, sest ma tahtsin näha, mida nad väljaspool oma seriaale teha oskavad.

Lugu on umbes nagu Jump Street, lihtsalt ilma Deppita või siis tänapäevasema, ropema Tatumita. Lihtne ja etteaimatav lugu – probleemsetest kodudest lapsed, kes tahavad koguda piisavalt raha, et siis kas uut doosi saada või siis oma väikevend võtta ning kodust lahkuda. Endisest sõdurist keemik, kes keedab oma tagaaias, laste mängumajade taga olevas kuuris mingit segu, mis kristalliseerub ja kui õieti kasutada, pole see isegi ohtlik, kuid teha midagi valesti ja asi läheb kiiresti käest.

Uus tüdruk koolis, napis riides ja abivalmilt kontrolltöö vastuseid näitamas tundi hilinejatele. Ta ühineb küll noormehe piduseltskonnaga, kuid tal on alati põhjendus, mis ka koos nendega kama ei proovi. Kuid see ’uus tüdruk’ on ka ema ja korrakaitsja ja tema ülesanne on leida üles see, kes noortele seda jama tarbimiseks keedab.

Nagu ikka sellistes lugudes, tekivad tunded ja rikutakse suhteid ja kui saabub hetk kui on vaja valida, siis hoiavad kõik hinge kinni lootuses, et tehakse õige valik.

Esimese täispika filmi kohta päris hästi tehtud ja tugev näitlejatepark taha saadud – Eliza Taylor (The 100), Pablo Shreiber (American Gods), Lena Headey (GOT), Ben Feldman (Mad Men), Daniel Webber (11.22.67). 

Vaadatav film, kuid mitte algklasside lastele.

No comments:

Post a Comment