kaader filmist

kaader filmist

Monday, October 16, 2017

Song to Song



Film: Song to Song (2017)
Hinne: F
Sisukokkuvõte: Kaks üksteisega sõlmuvat armukolmnurka. Kinnisideed, petmine.
Drama, Music, Romance

Ma pean panema endale kuhugi suure märke – kui lavastaja on Terrence Malick, siis see pole sinu film, üks kõik kui head näitlejad seal filmis ka kaasa löövad või kui huvitav treiler on.

See kaks tundi oli nagu viis tundi põrgupiina. Mingil määral nagu Closer kolmteist aastat hiljem ja teisel mandril. Või siis mocumentary ilma huumorita.
Cook (Fassbender) muusika manager, Faye (Mara) nooruke muusik, BV (Grosling) muusik, Rhonda (Portman) õpetaja, Amanda (Blanchett) kunstnik, Miranda (Hunter) ema ja siis veel terve hulk muusikuid ja kunstnike, kes mängivad iseennast.

Faye on kunagi Cooke juures tööd alustanud, et temalt muusikaäri õppida, tema tuttavatega kohtuda, tema ringkonda sisse end süüa. Neist saab paar. Siis kohtuvad nad BVga, temast ja Fayest saab paar, kuid tema ei tea Cooke ja Faye suhtest. Nad käivad koos reisil, teevad koos muusikat … Faye ei suuda Cookest täielikult loobuda, kuigi Cooke abiellub Rhondaga.

Kogu see suhetekeemia soigub kontsertide, reiside vahel. Kui BV saab teada Cookest, siis nad lähevad Fayega lahku, ta kohtub Amandaga, Faye kohtub Zoeyga. Ja soigumine jätkub, kumbki ei suuda üksteist päris lahti lasta. Rhonda ei suuda oma mehe eluga leppida.

Mõte sellel lool on ju huvitav, kuid teostus … see ei ole minu tüüpi film, või siis ei olnud ma õiges seisundis, sellel filmil peaks olema hoiatus – mitte vaadata kainena.

No comments:

Post a Comment