kaader filmist

kaader filmist

Monday, October 19, 2015

When Animals Dream



Film: When Animals Dream / Når dyrene drømmer (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Kuueteist aastane Marie elab väiksel saarel koos oma vägagi haige ema ja isaga, kes hoolitseb kogu pere eest. Kuid ühtäkki hakkavad saarel toimuma saladuslikud mõrvad ning Marie tunneb, et tema kehaga toimub midagi imelikku.
Drama, Horror, Paranormal

Kuidagi on mu raamatud viimasel ajal olnud kõik paranormaalsed ja kas päris õudukad või siis õuduka poolsed ja ega k filmid siis tavalised rom/comid olla saa.
Seega sai päevasel ajal ära vaadatud norrakate õudukas, Kui loomad näevad und.

Lugu on siis noorest tüdrukust, kes elab saarel kus kõik tunnevad kõiki. Tema ema on põhimõtteliselt konatktivõimetu, liikumisvõimetu, kuid Marie ja ta isa Thor hoolitsevad tema eest. Isa süstib talle ravimeid ja dr. Larsen käib teda vaatamas.

Marie on pöördunud dr. Larseni poole, sest tal on tekkinud rinna peale mingi imelik lööve. Arst rahustab ta maha, et pole midagi, kuid kuu aja pärast tulgu uuesti igaks juhuks kontrolli. Järgmisel päeval on arst nende juures kodus, räägivad emast, kui Marie tabas neid koju saabudes vaikselt rääkimas millestki muust. Marie varastab arstilt ümbriku, kus on sees need materjalid, mida nad tema isaga olid vaadanud.

Samal ajal on Marie ka alustanud tööd kalatöötlemis tsehhis. Nagu ikka väikses kogukonnas pannakse uued tulijad kohe ja julmalt paika – ta lükatakse kalarapete prügikonteinerisse, kaks kaastöölist mängu vägistavad ta, kuid samas leiab ta kaks töökaaslast, kellega tal on kergem suhelda ja kes ta omaks võtavad.

Kuid see lööve Marie rinnal, see muutub üha laiemaks ja üha karvasemaks. Ja kui ta on ka läbi uurinud kõik need materjalid, mis olid arsti ümbrikus, mõistab ta mis teda ees ootab. Ka ta isa ja arst on samale järeldusele jõudnu, ning kui nad tahavad ka talle sama ravimit süstida, mida ema iga päev saab …

Inimesed kardavad seda mida nad ei tunne ja oma hirmuga teevad nad rohkem halba kui head. Kuid kui veri peab voolama, siis ta ka voolab ja need kes on julgemad jäävad ellu.

Päris hea lugu oli, kuid ma ei saa ikkagi aru, kust selle filmi nimi on tulnud.

No comments:

Post a Comment