kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 9, 2020

The Wolf of Snow Hollow

Film: The Wolf of Snow Hollow (2020) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt11140488/ 

Mägist väikelinna tabab õud, kui igal täiskuu ööl leitakse innaksesest ja selle ümbrusest uus surnukeha. Ohvitser Marshall, kes kasvatab oma teismelist tütart, hoolitseb oma haige isa eest ning pole juba ammu maganud, püüab endale pidevalt meelde tuletada, et libahunte pole olemas.

Comedy, Horror, Thriller


Filmi on kirjutanud ja lavastanud ning ka peaosa mängib Jim Cummings, kelle on IMPD’s vägagi aukartust äratav CV. Mida kõike ta teinud pole.


Aga see film siis, taas kord libahundist, taas kord väike linna, kuid seekord pole peaosas mitte karvaseks muutuv inimene, vaid kohalik politseinik, kes on uppunud isiklikesse probleemidesse ja tööga seotud stressi. Pärast esimest rünnakut on kõik kindlad, et tegemist on libahundi rünnakuga, sest inimene lihtsalt ei suudaks inimkehaga teha neid asju, mida selle laibaga tehtud on, kuid Marshall on kindel, et tegu on lihtsalt pika mehega, kes on asunud ründama linnakese naisi.


Ka pärast teist rünnakut on ta endiselt kindel, et tegu on mehega, väga kavala ja julma, kuid siiski mehega. Kolmas rünnak viib ta tagasi pudeli juurde, kuigi ta on kaua aega suutnud kaine püsida, ning neljas rünnak tema tütrele, kuni ta ise seda pikka karvast, üllatavalt tugevat kuju näeb ja tema pihta ka tulistab, tekitab temas veelgi rohkem kahtlusi. Seda siis kuniks …


See lugu on väga hästi kokku pandud. Siin on õudust ja põnevust ning huumorit, sellist musta huumorit, mis selle teemaga kokku sobib. 


Täitsa hea ja meelelahutuslik lugu!




No comments:

Post a Comment