kaader filmist

kaader filmist

Thursday, November 19, 2020

Õed Macalusod

Film: Le sorelle Macaluso/ The Macaluso Sisters (2020) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt12789110/   

Maria, Pinuccia, Lia, Katia ja Antonella on viis õde, kes elavad koos ühes korteris Palermos. Kui Antonella õnnetult surma saab, keeratakse õdede suhted kogu nende ülejäänud eluks pea peale.

Drama


Viis õde, elavad korrusmaja kõrgeimal korrusel ja hoolitsevad maja katusel oleva tuvila eest. Tuvide rentimisega teenivad nad elamiseks raha. Ühel ilusal suvepäeval lähevad nad koos randa, sõites mitme bussiga ja hiilivad sisse, et ei peaks rannamaksu maksma.


Maria tahab saada tantsijaks, Pinuccia on pere kaunitar, Lia on koguja, Katia mõtleb vaid söögile ja Antonella on pesamuna, kes püüab teha kõike, mida õed teevad.


Aastad on möödunud, Maria töötab koristajana loomakliinikus, Pinuccia on endiselt kauneim õdedest, Lia … ja Katia on abielus. Maria on nad kokku kutsunud nende vanasse korterisse, et neile uudist teatada, kuid kui õed kokku saavad, tülitsevad nad rohkem kui räägivad.


Lia on üksi korterisse elama jäänud. Ta pakib kõik oma asjad kokku, laseb tuvid taas katusele, paneb kõik korda ja … 


Film sellest, mismoodi võib üks asi muuta kõik. Õdede unistused kadusid päevaga, maailmanägemine muutus päevaga, mõnda asja ei suudeta kunagi andestada. Kuid pere on miski, mida me valida ei saa, nendega kas lepid või loobud nendega suhtlemisest.


Seda lugu on raske vaadata, kuid samas on see elu.


No comments:

Post a Comment