kaader filmist

kaader filmist

Thursday, November 26, 2020

Suguased

Film: Kindred (2020) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt9742392/ 

Kui Charlotte poiss-sõber ootamatus õnnetuses sureb, võtab tema pere psühholoogiliselt õrna ja raseda Charlotte enda juurde, kuid peagi tundub et nad on isegi liialt huvitatud igast tema liigutusest. Charlotte kahtlused ja paanika üha süvenevad - kuid kui kaugele on valmis ta hõimlased valmis minema oma sooviga kontrollida teda ja veel sündimata last?

Drama, Horror, Mystery, Thriller


Wow, see on selline Daphne du Maurier’i tüüpi lugu, mille võiks ekraanile olla toonud Hitchcock. Ja siis tasub veel lisada tilgake Black Mirrorit.


Suurepärane psühholoogiline õudus põnevik noorest naisest, kes on plaaninud  koos poiss-sõbraga Austraaliasse kolida, kuid mehe perekond on sellele vägagi vastu. Kui siis mees lolli juhuse tõttu surma saab vaid paar päeva pärast seda kui neiu on avastanud et ta on rase, vaatamata sellele et ta on pillide peal, on ta nagu ulgumerele uhutud purjeta paat.


Segaduses ja tervisehädadega, kolitakse ta ilma temalt küsimata mehe perekonna mõisasse, kus iga ta samm ja tegevus on kontrollitud. Selgub, perekonna kontroll ulatub ka mõisast väljapoole, seega pole Charlottel kellegi poole abi saamiseks pöörduda. 


Kui mehe-ema on lihtsalt vägagi tugeva omanikutundega ja ei ole nõus oma võimalikku lapselast kuhugi laskma, siis mehe kasuvend …


Kuigi see pole lugu, mida varem poleks ekraanile toodu, on ja mitte vähe, iga kord natuke teistsugusena, siis ka seekordne versioon on omal õõvastaval moel siiski värskelt tehtud.




No comments:

Post a Comment