kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 30, 2020

Aitäh kõige eest

Film: Merci pour tout (2019) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt11349958/  

Õed Marianne ja Christin sõidavad koos Magdalen saarele, et puistata seal laiali oma isa tuhk, ning ühtlasi saavad nad nii põgeneda ka oma isiklike probleemide eest, kuid lisaks sellele viivad nad endaga kaasa põgeniku. 

Comedy,


Tänan kõige eest on selline tüüpiline viimse soovi road-trip lugu, kus lisaks suhete parandamisele toimuvad absurdsed ja ootamatud asjad. Õed Marianne ja Christin pole kunagi väga hästi läbi saanud ja kuna ka nende isa on pigem ära oma kahtlast äri ajamas, pole neil ka ühendavat sidet. Kuid nüüd, kui ühel õdedest on probleeme abikaasa ja armukesega ning teisel on töö probleemid, tuleb neil lisaks tegeleda ka isa surnukehaga. Mida ta üldse tagasi kodus tegi? Miks ta nina verine oli? Miks ta kodu on segamini pekstud ja ukselukud lahti murtud? Miks tal oli hotellis kaasas ümbrik piltidega mingist vanamehest ja tema noorest kaaslasest? Miks isa tahtis, et tema tuhk saarele viidaks ja kes on see mees, kelle nad auto pagasnikust leiavad?


Nagu selliste viimase soovi reisifilmiga ikka, leiavad õed pärast mitut tüli ühise keele, aitavad üksteist nende probleemidega ja täidavad ka isa soovi.


Kerge komöödia.



No comments:

Post a Comment