kaader filmist

kaader filmist

Tuesday, November 17, 2020

Lola

 

Film: Lola vers la mer (2019) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt8356178/  

Lola on 18 aastat vana, tal on blondid juuksed ja ta elab turvakodus koos Samiriga, oma ainsa sõbraga. Ta on impulsiivne ja tunneb end üksi. Kui ta ema ema sureb, annab isa endast parima, et ta matustele ei jõuaks. Kaks aasta varem viskas isa ta kodust välja, see oli siis, kui Lola oli veel Lionel. Isa tahab täita oma abikaasa viimast soovi, heita ta tuhk Põhjamerre, lapsepõlvekodu düünide vahele. Kuigi Lola on oma isa peale maruvihane, ei jäta ole ta nõus laskma ema tema viimsele teekonnale üksi. Seega võtavadki nad selle teekonna ette üheskoos, täites auto negatiivsusega, kuid kindlameelsusega viia ema koju. 

Drama


Võiks öelda, et see on selline tüüpiline road-trip tüüpi lugu, kus kaks esialgu üksteisega mitte läbi saavat tegelast on sunnitud ette võtma teekonna täitmaks lähedase viimast soovi ja reisi lõpuks on nad leidnud vähemalt üksteisemõistmise, kui mitte täieliku südamliku perekonna tunde.


Selline põlvkondade vahelise vahe parandamise lugu, kus vähemalt pakutakse kätt teisel pool kuristikku seisjale ja iial ei tea, mis võib taas konflikti tekitada. Aga mis teha, perekonda ei saa valida, nende sekka sünnitakse ja kui pereliikmed pole päris need, keda sa oleks tahtnud, siis on sinu valik, kas lepid nendega nii nagu nad on, või kõrvaldad nad oma elust jäädavalt.


Häsit tehtud fim.



No comments:

Post a Comment