kaader filmist

kaader filmist

Monday, August 18, 2014

Breathe In

Film: Breathe In (2013)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Kui vahetusõpilane saabub väiksesse New Yorgi äärelinna, viib tema saabumine teda vastuvõtva perekonna suhted kriisi ning muudab nende kõigi elu igaveseks.
Drama, Romance

Tegemist oli ühe vägagi festivaliliku filmiga. Pime ja sünge ja suhtedraama.

Pere mis koosneb, koduperenaisest emast, teismelisest tütrest ja endisest rokkarist/nüüdsest keskkooli muusikaõpetajast/sümfoonia tšello mängijast isast, on nõustunus pooleks aastaks enda juurde võtma elama vahetusõpilase Inglismaalt.

Tütarlaps on vaikne, väga hea klaverimängija ning väga üksik ning isafiguuri vajav, kuna ta oma vanemad on aastaid tagasi kas surnud või ta elust lahkunud ja ta on üles kasvanud onu/tädi juures, jumaldades oma muusikust onu, kes on ka hiljuti surnud.

Isa (Guy Pearce) ja vahetusõpilase (Felicity Jones) vahel tekib vastastikune tõmme – Keith tahab aidata ja Sophie vajab aitajat. Ema Megan küll kahtlustab, kuid tütar Lauren on see kes Sophie peale vihastab, kuna ta klassikaaslased ja ta endine kallim talle valetavad, et Sophie magas poisiga nende kohtingul, ning siis satub Lauren peale Sophiele ja oma isale metsas.

Õnneliku pere mull on lõhutud, usaldus on kadunud … kuid elu läheb edasi ja perepiltidel tuleb endiselt naeratada.

Väga kurb kuid hästi tehtud film.

No comments:

Post a Comment