kaader filmist

kaader filmist

Friday, January 20, 2012

Teispoolsus : ärkamine

Film: Underworld Awakening (2011)
Filmi vaatamise põhjus: pärast esimese kolme filmi vaatamist on juba huvitav näha, mida neljandal veel pakkuda on.
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: "Teispoolsus: ärkamine" on juba neljas lugu ulmelisest seiklussaagast, mis algas aastal 2003.
Kolme esimese filmi täht Kate Beckinsale kehastab taas kord vampiiritar Selene'i, kes põgeneb vangistusest ja satub maailma, kus inimesed on avastanud nii vampiiri- kui libahundiklannide olemasolu ja on ühtlasi kuulutanud sõja mõlema surematute liigi väljajuurimiseks.


Mis siis oli neljandal pakkuda? Ajahüpet üleeelmise filmiga 12 aastat, vampiiride ja libahuntide avalikuks tulemist kogu inimkonnale, esimest sündinud hübriidi, kes otse loomulikult on Selene ja tema armastatud hübriidi Michaeli tütar, uusi hulle teadlasi, kes püüavad kogu maailma vallutada, vererohkeid võitlusstseene ning Selelne 999 elu, kuna isegi surematud ei elaks üle ilmselt kõiki neid vastu seina lendamisi, mille tagajärjeks saaks olla ainult, kas selgroo või kaela murdumine, hõbekuule, kukkumisi suurtest kõrgustest ning raskete asjade alla jäämist, mida seekordne film meile pakub, kuid – see on ju film, ning visuaalselt on ta nauditav. Ma ei tea miks mul oli mulje, et ta peaks olema 3D, kuid õnneks ta seda polnud.
Kas ilma kolme eelnevat filmi vaatamata oleks mõtet seda filmi vaadata? Ei oska öelda, kuid järjena oli ta natuke nõrk. Jah, tegu on ulmefilmiga ja ei peakski erilist sisu otsima, kuid esimesed kolm olid tegelikult ka sisukamad ja huvitavamad, kuid see film oli suures osas vaid võitlused ja tagaajamine ja sisu oli vägagi vähene.
Lihtsalt ajaviiteks sobib küll.
Ning kindlasti saame tulevikus näha ka viiendat osa! :)

No comments:

Post a Comment