kaader filmist

kaader filmist

Friday, January 20, 2012

Märtsi Iidid

Film: The Ides of March (2011)
Filmi vaatamise põhjus: Ryan Grosling ja George Clooney
Hinne: B+
Filmi lühikokkuvõte: MÄRTSI IIDID on teravmeelse dialoogiga pingeline draama poliitika- ja võimumaailmast, kus põimuvad seks, ambitsioonid, lojaalsus, reetmine ja kättemaks. Noor pressiesindaja langeb poliitilise niiditõmbamise, vilunud poliitiku reetlike manipulatsioonide ja noore võrgutava praktikandi ohvriks.

Kas te olete näinud filmi Spioonimängud, kus Brad Pitt ja Robert Retford koos mängivad? Kaks suurt näitlejat erinevatest põlvkondadest – nauditav kooslus! Ka see paar – Ryan Grosling ja Georg Clooney, on vägagi nauditav kooslus.

See poliitiline mäng, see ülipeen kikivarvul käimine õige ja vale piiril. Seda on nii sürr vaadata, kuidas sinisilmsest presidendi kandidaati jumaldavast ja usaldavast pressinõunikust saab küüniline ja kivistunud pressinõunik. Grosling, keda on nähtud armunud kutsikana, neurootilise narkarina, vilunud naistemehena ja tuima autojuhina, on suutnud omandada taas uue näo ja karakteri – pole üldse ime, et ta on sedavõrd populaarne näitleja viimasel ajal – ta teab mida teeb ja teeb seda hästi!!

Ja Glooney – kuna ta siis tegelikult ka presidendiks kandideerima hakkab, kõik ju ootavad seda!!

Kokkuvõtteks võib öelda, et kuigi Ameerika presidendi valimiste kord on üks äärmiselt segane värk, kuid seda filmi on siiski huvitav vaadata, nii näitlejate kui ka sisu pärast. Tasub leida oma kiiretest õhtutest see poolteist tundi ja kinno minna.

No comments:

Post a Comment