kaader filmist

kaader filmist

Sunday, January 22, 2012

Häbi

Film: Shame (2011)
Filmi vaatamise põhjus: Michael Fassbender.
Hinne: B+
Filmi lühikokkuvõte: New Yorgis elav Brandoni hoolikalt üles ehitatud eraelu – mis lubab tal rahuldada tema seksi sõltuvust – keeratakse peapeale, kui tema õde Sissy saabub ootamatult talle määramatuks ajaks külla.

NY- linn kus üksik inimene kaob massidesse ning muutub veelgi üksikumaks, elades oma väikes maailmas. Kui keegi tuleb segama tema väikest maailma, siis lendab see maailm uppi. Kõigile meile, kellel on vennad/õed räägitakse lapsest saati, et me peame kokku hoidma, kuna me oleme üksteisel ainukesed, kuid teate mis, vaatamata sellele, et te olete sugulased, ei pea te kokku sobima ja me ei pea üksteise elude eest vastutama.
See oli raske film, sest puudutab teemasid, mis tänapäeva maailmas on vägagi reaalsed – me oleme üksi ja me peame ise oma eludega hakkama saama, ilma et me loodaks et me lähisugulased meid üles korjaks, kui kõik kokku kukub. Meil kõigil on midagi muu maailm eest varjata, sest meid ümbritsevad ei pruugi seda mõista. See on Pöffilik film.

Kuid võimalus näha Michael Fassebenderit kogu tema ilus, suures plaanis – ja on mida vaadata! - kuid samas ka näha teda kõige halvemas emotsionaalses seisus – see ongi see suurepärane näitlejatöö, mida vaatama minna, sest see teeb filmi kaasahaaravaks ning mõistetavaks.
Kas ma soovitan – see on šokeeriv film, nii visuaalselt kui ka sisult, seega olge ikka väga kindlad, et olete valmis kõigeks mida teile pakutakse.

No comments:

Post a Comment