kaader filmist

kaader filmist

Sunday, January 22, 2012

Hüsteeria


Film: Hysteria (2011)
Filmi vaatamise põhjus: filmi sisu … kohe kindlasti filmi sisu :)
Hinne: A
Filmi lühikokkuvõte: „Minu suur O!” käsitleb humoorikalt väga tõsist ja feministlikku teemat – vibraatori leiutamine. Tegevustik toimub 1880-ndate aastate Inglismaal, kus paljud kõrgema klassi naised on sunnitud külastama oma perearsti seoses depressiooniga. Patsientide stressi vähendamiseks on arstil välja töötatud omamoodi teraapia, mis sisaldab manuaalset naiste stimulatsiooni. Arsti kohuseks kujuneb leevendada rikaste naiste stressi orgasmiga, mida nende mehed ei suuda neile pakkuda. See intiimne massaaž kujuneb väga efektiivseks ning sellest ideest haarab kinni ka arsti hea sõber Edmund, kellega nad koos arendavad välja oma elektril töötavast tolmuimejast hoopis midagi muud ...
Ja tulemus? Sellest sai alguse revolutsioon naiste jaoks.

Milline sisututvustus ja milline suur ootus filmile. Ja ka teate mis ... see ootus oli seda väärt!
See oli niiiiii armas komöödia, niiiiii fantastiline näitlejatöö ja niiiii hea sisu. Need peened sõnademängud ja kavalad vihjed ... nii sürr.
Rupert Everett on oma tuntud koomikurollis vägagi nauditav. Maggie Gyllenhaal maailmaparandajana ja Jonathan Pryce noore arstina on vägagi armsad.

Huvitav, kas ka tänapäeva kiires maailmas oleks vajadust intiimse massaaži pakkujatele? Kujutage ette, nagu tavalised masöörid, kes käivad kontorist kontorisse ja seavad seal üles oma massaaži toolid, et tuleb ka intiimse massaaži pakkuja kord nädalas ... :D

Ja nüüd tõstke käed, kelle on oma isiklik vibraator? Järgmine kord kui te oma lelu välja võtate, siis teate, keda selle eest tänada! Ja kui teil veel vibraatorit pole ... te ei pea poodi minema, surfake natuke netis, leidke netipood ja tellige endale mõni kena lelu.

Kas ma soovitan filmi vaatmata minna? Oo ja .... oo ja .... oo ja ..... oooo jaaaaaa!

2 comments:

  1. Ajasid isu peale :D
    Kus kinos Sa seda filmi vaatasid? Ma pole seda kinokavades märganud...

    ReplyDelete
  2. Hei Maie
    Mina käisin seda filmi vaatamas Helsingis, kuid alates homsest (23.02) on seda võimalik vaadata ka meie kinodes. :)

    ReplyDelete