kaader filmist

kaader filmist

Friday, December 4, 2015

Saladus nende silmades



Film: Secret in Their Eyes (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Omavahel lähedasteks kolleegideks saanud FBI uurijate grupi, Ray (Chiwetel Ejiofor), Jessi (Julia Roberts) ja abi-ringkonnaprokuröri Claire’i (Nicole Kidman) sõprus käriseb lõhki, kui nad leiavad Jessi teismelise tütre jõhkral viisil mõrvatuna. Nüüd, kolmteist aastat hiljem, peale päevast-päeva kestnud mõrvari otsinguid leiab Ray viimaks kandva juhtlõnga. Ta usub, et jõuab peagi kuriteo lahendamiseni, roimar saab kohtu alla antud ja Jess leiab viimaks hingerahu. Kuid keegi kolmest sõbrast ei ole valmis tunnistama šokeerivat saladust, mida pikaajaline kättemaksuiha võib ühe inimhingega teha.

Põimides omavahel minevikku ja olevikku kompab see mitmekihiline tume müsteerium õigluse ja kättemaksu vahelist hägusat piiri esitades vaatajale küsimuse - kui kaugele läheksid sina, et heastada põhjatut kurjust.
Drama, Mystery

See film on siis tehtud inspireerituna samanimelise 2009 a. Argentiina filmist, mis omakorda on tehtud Sduardo Sacheri samanimelise raamatu põhjal. Võite ise arvata, kumb film on raamatu loole lähemal. :)

Aga film … film oli põnev, segane, mõnest asjast ei saanud ma kuni lõpuni aru. See, et tegevus toimus Los Angeleses, meenutas mulle seda raamatut mis ma just samal ajal lugesin – The Santa Monica Suicide Club

Segane, kuid hea põnevusfilm.

No comments:

Post a Comment