kaader filmist

kaader filmist

Monday, December 28, 2015

Naomi and Ely’s No Kiss List



Film: Naomi and Ely’s No Kiss List (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Värsked NYU tudengid ja lapsepõlvesõbrad Naomi ja Ely on kogu nende senise elu üksteist armastanud, kuigi Ely pole tüdrukutest huvitatud. Nende loodud „Mitte suudelda“ nimekiri on neil seni aidanud vältida probleeme, kuid nende suhe pannakse proovile, kui nad mõlemad armuvad samasse poissi. See seni lahutamatu paar peab nüüd otsustama, kas nende suhe on piisavalt tugev et vastu pidada sellisele enneolematule väljakutsele, samas kui nad peavad silmitsi seisma täiskasvanute elu reaalsusega.
Comedy, Romance, LGBTQIA

See tore koomiline rom/com on siis kahest sõbrast/nabrist/kuritegude kaasosalisest Naomist (Victoria Justice) ja Elyst (Pierson Fode). Need kaks on olnud ninapidi koos sellest hetkest saati kui nad kõrvuti korteritesse kolisid. Nende sõprus on vastu pidanud Naomi vanemate lahutuse, Ely emade probleemid, kuna Naomi isal oli afäär ühega Ely emadest. Neil on nimekiri, kuhu nad panevad poisid, kes meeldivad neile mõlemile, seega et probleeme vältida on nood noormehed neile mõlemile keelatud.

Ülikoolis on Naomi kohtunud Brucega (Ryan Ward) kes teeb dokumentaale ja kellele Naomi väga meeldib, kuid Naomi ei saa ju kuskil käidud ilma Elyta, seega on nende kohtingud enamasti kolmiku väljaminek. Isegi kui Ely lükkab neid koos õhtut jätkama, sest tal on kuum kohting ühe baaris kohtutud noormehega, ei jõua Naomi ja Bruce siiski väga kaugele.

Kui siis aga Bruce ühel õhtul satub Ely juurde Naomit ootama, hakkavad poisid rääkima, leiavad palju ühist ja …. Kuid Bruce pole ju pandud „Mitte suudelda“ nimekirja ja Bruce ise valib ka oma üllatuseks Ely Naomi asemel, sest ta ei teadnud et ta poisse eelisab.
Naomi on ahastuses, sest ta ei taha oma parimat sõpra kaotada, kuid samas ei taha ta ka andestada talle Bruce röövi. Nende maja uksehoidja Gabriel, kes oli nende „mitte suudelda“ nimekirjas aitab Naomil valust üle saada ja ta ülikooli sõbranna aitab tal näha tema vigu.

Selline tore YA, täiskasvanuks saamise lugu. Filmi aluseks on Rachel Cohni samanimeline raamat.

No comments:

Post a Comment