kaader filmist

kaader filmist

Friday, November 1, 2013

Thor: Pimeduse maailm

Film: Thor: The Dark World (2013)
Vaatamise põhjus: meelelahutuseks pole ju põhjust vaja ;)
Hinne: A (Visuaal) D (sisu)
Filmi lühikokkuvõte: Suurejoonelises seiklusfilmis THOR: PIMEDUSE MAAILM jätkuvad jumalikult võimsa tasuja (Chris Hemsworth) seiklused, kui ta võitleb selle nimel, et päästa Maa ja üheksa kuningriiki varjude seas peituva vaenlase käest, kes on vanem kui meie universum. Lavastajaks on Alan Taylor ("Troonide mäng").

Iidne rass, mida juhib kättemaksuhimuline Malekith (Christopher Eccleston), soovib paisata kogu maailmaruumi otsatusse pimedusse. Olles vastamisi vaenlasega, kes on liiga tugev isegi Odini ja Asgardi jaoks, peab Thor asuma elu kõige ohtuderikkamale teekonnale, mis viib ta taas kokku Jane Fosteriga (Natalie Portman) ning sunnib teda inimkonna pästmise nimel loobuma kõigest.
Comedy, Paranormal, Hot Guys :)

Esimene küsimus – Kas te Stan Lee’d nägite?

Ja siis … nende sõjad olid ikka jube võrdsed ja mõttekad … ühed mõõkadega ja odadega ning teised nende vastu ambude, bazukade, valgusmõõkade ja laserpüssidega :). Kusjuures võidavad mõõkadega vehkijad!!! Aga suur pluss on neil ju väge juhtiv sekspomm Amatsoon Sif :) (tüüpilise naisvõitlejana pidi ta ju Thorile nähvama – Mul oli kõik kontrolli alla).

Liigume edasi. Dr. Who mängis paharit – et siis Christopher Eccelston oli Malekith. :)

Mis te arvate, miks öeldakse alati Jane Fosteri nimi väga korrektselt välja … sest muidu võib ju liiga kergesti ajada teda segamini Padméga :)

Ja nüüd siis kahe venna juurde – deem Thor ja Loki. Thor ise oli igav, kuid pange ta Lokiga kokku … :)

Parim raamat mida ma olen lugenud Loki tempude kohta on olnud Wolfsangel Cycle sari mille autor on M.D. Lachlan. Selle raamatu Loki on sama riukalik ja ahvatlev kui Tom Hiddleston.

Aga tõsiselt ka, selle filmi suurim tõmbenumber ongi ju need kaks – Thor ja Loki, või siis täpsemalt Chris Hemsworth ja Tom Hiddleson, ja sellele on nii mõnigi nali üles ehitatud. Kuid iga kord, kui mina Tomi vaatan, meenub mulle üks teine film – nimelt The Deep Blue Sea ja mul on vaid hea meel, et Marvel suudab iga filmiga järjest paremaid parukaid oma kangelastele pakkuda.

Ja rääkides filmi lõpust ning järgmisest Marveli filmist … esiteks, ärge tormake saalist välja kohe, kui tiitrid jooksma hakkavad, teil võib paar tähtsat vihjet nägemata jääda. Ja teiseks … kelle film jõuab meie kinodesse järgmisena? Ka Loki proovis tema kostüümi selga :).

Kui selles filmis karistas iga üks Lokit New Yorgi eest, keda siis järgmises filmis Londoni eest karistatakse? :)


Mis ma siis kokkuvõttes öelda oskan … hea Marveli film, head näitlejad.

Ning nüüd see kõige magusam osa … deem, Alexander oleks nagu isa filmile juba siis reklaami teinud :)., nüüd oleme ka meie siis kogenud sama :)!

 

1 comment: