kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 25, 2013

Veel kolm pulma

Film: Three Many Weddings / Tres bodas de màs (2013)
Vaatamise/valimise põhjus: PÖFF ja vitamiinilaks
Hinne: B++
Filmi lühikokkuvõte: Kas on midagi hullemat sellest, et sind kutsutakse su endise peigmehe pulma? Muidugi! See, et nii juhtub kolm korda ühe kuu jooksul, sa ei oska keelduda ning suudad veenda endaga kaasa tulema vaid uue interni. Jee! Muidugi oleks olukord veel hullem, kui endised peigmehed oleksid: kihluse vastu allergiline tüüp, segane surfar ning transseksuaal, kellest sai kuum tšikk. Kolm endist peigmeest ja kolm pulma. Ruthi jaoks on see plahvatusohtlik kokteil – aeg astuda minevikuga silmitsi ja otsustada tuleviku üle.
Comedy, Romance

Kas te sattusite äkki eelmisel aastal kinno vaatama Hispaanlaste filmi Nõod (Primos) – selline tõsiselt hea suhtekomöödia. Nalja nii ülalpoole naba kui ka allapoole ja ühegi teema ees ei löödud risti ette ega pandud suud kinni.

No vot, nüüd siis uus film – Veel kolm pulma - täpselt samasugune hea suhtekomöödia. Nali käib samuti mõlemail pool piiri. Lisaks oli filmis väga hea muusika. Ja mulle tundus nagu oleks film minu elust tehtud – pärast mind leitakse alati elu armastus :).
 
Tõsiselt hea komöödia väga heade näitlejatega. 

Ah ja, üks asi veel mis seob lisaks sisule Nõbude filmi ja pulma filmi – samad näitlejad (Quim Gutiérrez ja Inma Cuesta, need kaks pilti paremal :) ülemine filmist Nõod ja alumine käesolevast filmist.)

Ja tibake ka filmimuusikat (oi ma mõtlesin filmi ajal, kes ometi seda laulu laulis, igasudused nimed tulid meelde - Poison, Warrant - kuid õige tuli ikkagi Youtube abiga :)):

No comments:

Post a Comment