kaader filmist

kaader filmist

Friday, November 8, 2013

Viimane Vegas

Film: Last Vegas (2013)
Vaatamise põhjus:Pohmakas 30 aastat hiljem“ tuleb ju ära vaadata :)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Muhedad Oscari-võitjatest seeniorid Robert De Niro, Morgan Freeman ja Kevin Kline mängivad lapsepõlvesõpru, kes põrutavad vanuigi Las Vegasesse poissmeesteõhtule. Nimelt on nende veendunud poissmehest semu (samuti Oscari-võitja) Michael Douglase otustanud lõpuks abielusadamasse purjetada. Hoidke oma piip ja prillid!
Comedy, Drama, Romance

Esiteks, korraks ma juba arvasin, et äkki näidatakse ka neid maakera kuklapoole poisse, kuid piirduti kahjuks ainult reklaamplakatiga :( hahhah.


Aga nüüd siis filmi juurde.

Tegu oli ühe halenaljaka seeniorite Pohmakaga.
Hale selle pärast, et nad on kõik vanad, nad on elanud pika ja rikkaliku elu, ning nüüd siis püüavad ka alles jäänud eluvääriliseks muuta – heietades möödunud aja hiilgusest ja tehtud vigadest (selline tõsine pisarakiskuja koht).

Naljakas tänu sellele, et tegemist on ikkagi vanade filmimaailma meistritega – Deniro (Õnneteraapia, Perekond), Douglas (Behind the Candelabra, Kalliskivi romaan), Kline (Kala nimega Vanda) ning Morgan „God“ Freeman (Kõikvõimas Bruce) :) – need neli lihtsalt tähendavad komöödiat, teismoodi polegi võimalik, mitte et nad ei oskaks tõsist filmi teha, vaid nad lihtsalt on kõik sedavõrd head näitlejad, et ei teki mingit kahtlustki, et nendega head komöödiat ei tuleks.

Kuid nende viies kaaslane Diana – Mary Steenburgen – minu jaoks meenutab see naine vaid ühte filmi, ülihead psühholoogilist thrillerit Dead of Winter.

Et siis kui tahate näha midagi head, siis tasub kindlasti minna.

Ja lõppu taas filmimuusikat:

No comments:

Post a Comment