kaader filmist

kaader filmist

Monday, December 22, 2014

The Guest


Film: The Guest (2014)
Hinne: D
Filmi lühikokkuvõte: Üksik sõdur tutvustab end Petersoni perekonnale, ning väidab, et ta on nende lahingus hukkunud poja sõber. Pärast seda kui noormees on pere poolt vastu võetud, talle öömaja pakutud, hakkavad ümbruskonnas juhtuma mõningad imelikud surmajuhtumid, mis tunduvad kuidagi noormehega seotud olevat.
Action, Mystery, Thriller
 
Uksele koputab kena sire noormees, tutvustab end kui David (Dan Stevens), kes on olnud samas üksuse kui Petersoni pere poeg, ning ta olla lubanud oma sõbrale, et ta lähen tema perele külla, ning ütleb neile kõigile edasi, et ta armastas neid kõiki.

Pereema (Sheila Kelley), kes nutab taga oma varalahkunud poega on sellest noormehest vaimustuses, pereisa (Leland Orser) on esialgu vastu, kuid ühised õlled aitavad vastuvõttu kergendada. Perepoeg (Brendan Meyer) ei oska midagi arvata ja peretütar (Maika Monroe) on ka kõhkleval seisukohal. Kuid David oskab meeldiv olla, kuulab pereema ja pereisa, aitab perepojal kiusajatega hakkama saada ja peretütre sõbrannal endise poisiga asjad selgeks rääkida.

Kuid siis ühtäkki sureb ootamatult pereisa ülemus, kelle peale ta kade oli, peretütre peika satub vanglasse, kuna teda süüdistatakse relvaärika surmas ja peretütar kuuleb pealt Davidi kõnet ilukirurgile seoses näo vahetusega ja sõrmejälgede eemaldusega.

Kes siis David on? Sõjaväe katse teha supersõdureid, nurjunud katse õigemini, kuna tulemus on psühhopaat mõrtsukad? Kes veel oma elu kaotavad tänu sellele katsele?

Imelik film. Mõte võis ju hea olla ja San Stevens (Matthew Crawley Downton Abbeyst) võib küll olla suur tõmbenumber, kuid film on ikkagi low budget tudengifilm. Kahjuks.

No comments:

Post a Comment