kaader filmist

kaader filmist

Tuesday, December 30, 2014

Good People


Film: Good People (2014)
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Noor abielupaar leiab oma surnud üürilise korterist peidetud suure summa raha. Nad on rahalistes raskustes ja seega jätavad nad raha endale ja leiavad end ühtäkki eluohtlikust olukorrast – vargad kes raha esmajärjekorras varastasid, tahavad oma raha tagasi.
Thriller, Action

See on Marcus Sakey samanimelise raamatu ekraniseering.

Lugu on siis varastest, kes varastavad suurelt vargalt, üks neist tüssab teisi ja varastab teistelt, saab varastatud narkootikumidest üledoosi ja tema varastatud raha satub täiesti süütute noorte inimeste kätte.

Noored Ameeriklased Tom ja Anna (James Franco ja Kate Hudson) on kolinud Londonisse, kus Anna on kooliõpetaja ja Tom teeb juhutöid ehitusel, taastades samal ajal ka vanaemalt päranduseks saadud maja (loe: rahaauk). Seega kui nad avastavad oma üürniku surnuna ja tema korterit koristades juhuslikult suure summa raha, tahavad nad alguses teha nii nagu on õige – anda raha politseile (Tom Wilkinson), kuid rahaauk maja remondiks on vaja raha, või võtab pank selle neilt ära ja Anna tahab meeleheitlikult last, kuid viljakusravi nõuab raha … kui keegi raha kahe nädala jooksul raha otsima ei tule, siis nad jätavad raha endale, kui tuleb annavad ära.

Nädalad mööduvad, keegi ei tule.


Kuid siis järsku on keegi keldrikorteris ja lõhub kõik pilbasteks, avastab küll narkootikumid, kuid raha … Tom oli raha kindlalt kergesse kohta peitnud. Kuid väiksed vargad (Sam Sprudell) tahavad leida üles ka raha ja suur varas (Omar Sy) aimab, et noorpaar on asjaga kuidagi seotud.

Sellest oleks vabalt võinud teha Guy Richiliku absurd komöödia, kõik võimalused on olemas – head näitlejad, kriminaalselt naljakas põnevuslugu, kuid siiski jääb miski, see eriline miski puudu.

Mulle meeldis, kuid ma saan täiesti aru, miks ta kinno ei jõudnud, kuigi oli pikalt tulevate filmide nimekirjas.

No comments:

Post a Comment