kaader filmist

kaader filmist

Sunday, December 7, 2014

Ma tahan sind/Tengo ganas de ti


Film: Tengo ganas de ti (2012)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Ma tahan sind on Kolm sammu taevast kõrgemal järg, ning algab sellega kui Hache Londonist tagasi tuleb, kus ta kohtub taas oma minevikuga ning uue armastusega.
Drama, Romance, NA

Möödunud on u kolm aastat ja Hache (Mario Casas) tuleb tagasi koju. Kõik on muutunud, ta sõbrad töötavad tavalistes kohtades, ta isegi alustab tööd saateprodutsendi abina. Kuid enne veel kohtub ta ühel õhtul ühe neiuga, kes teda on jälitanud, ning kui Hache lõpuks ta autost lahkub ja neiu numbrit küsib, soovitab neiu tal auto numbri meelde jätta, sest telefoni numbrit ta ei anna. Kuid saatus viib nad kokku kohe järgmisel päeval, kui Gin (Clara Lago)samasse saatesse tantsutüdrukuks tuleb. Lisaks tantsimisele teeb Gin ka pilte ning laulab.

Kuid Hache pole unustanud ei Pollot (Alvaro Cervantes), Katinat (Marina Salas) ega ka Babit (Maria Valverde). Aga see film pole Babist.

Hache ei saa Gini kuidagi oma mõtetest välja, seega kutsub ta tüdruku välja ja viib ta kõige romantilisemale esimesele kohtumisele, mis võimalik. Hache tutvustab Gini ka Katinale ja Gin neid mõlemaid oma vennale Luquele. Neljakesi veedavad na palju toredaid päevi ja õhtuid, kuid Babi tahab siiski Hachega veel korra kohtuda ja ka Hache tahaks teda näha.

Seega õhtul, kui on saate esilinastus ja Gin pannakse laulma, sest üks esineja hüppas viimasel minutil alt ära, läheb Hache oma teada Katinale appi, kuid tegelikult kohtub ta hoopis Babiga, kes viib ta taas kord nende randa, kus nad armatsevad. Babi nimelt abiellub paari nädala pärast ja ta tahtis teada, et tal tõesti pole enam tundeid Hache vastu.

Gin otsib Hachet peale saadet kõikjalt, ning kui Hache siis lõpuks stuudiosse tagasi tuleb avastab ta Gini koos teiste saate produtsentidega, kui mehed püüavad Gini vägisi võtta. Taas kord laseb Hache oma rusikatel käia, ning siis jookseb Ginile järele, kes ta pikalt saadab. Vihast ja pettumusest läheb Hache motikate võistlusele, kus ta loodab Pollo vana ratast tagasi võita.
 
Kui ta on oma eesmärgi saavutanud, püüab ta Ginile viimase vabandava kirja kirjutada …

Ka teine osa oli suurepärane, võib-olla mitte nii tugev kui esimene film, kuna siin oli lugu vahepeal liiga hüplik ja ma tõesti ei saanud aru Babi, tema õe ja Hache ema osaluse mõttest, kuid siiski oli hea film.

No comments:

Post a Comment