kaader filmist

kaader filmist

Thursday, July 18, 2019

Time Freak


Film: Time Freak (2018)
Hinne: B-
Lühikokkuvõte: Teismeline geenius armastab tüdrukut, kes ta pärast aasta aega kestund suhet maha jätab. Ta leiutab ajamasina ning püüab korduvalt nende lahkuminekut parandada. Lõpuks jõuab ta tagasi päris esimese päeva, et kõik järgnev parandada.
Comedy, Romance, Drama

Seekord on Asa vastas vanem Starki tüdruk ja nende lugu ei ole nii traditsiooniline. Noh mingis mõttes järgib ta ikka neid ajasrändamise lugusid, et lõpmatuseni asju muuta ei saa.

Aga et siis jah, lugu algab hetkel kui Debbie ütleb Stillmanile, et tore oli aga otsa sai. See on hetk kus maailm laguneb Stillamani jaos koost ja ta leiutab masina, millega minna tagasi ja need sõnad ära hoida. Ta uurib mida ta on valesti teinud, et nad sinna hetke jõudsid, püüab alati kõike uuesti paremini teha, sest tema ju mäletab seda tagasipöördumist. Siis sekkub ta „reisimisse“ ka ta sõber ja mingi aeg reisivad nad koos, kuni loomulikult juhtub midagi ja nad ei saa tehtut muuta – kuni siis jälle saavad.

Mis te arvate, mis sellest kõigest välja tuleb, kui koguaeg püüeldakse vaid perfektsuse poole, elu poole kus pole arusaamatusi, vaidlusi, tülisid, kõik on täpselt nii nagu „parem pool“ tahab?

Noh igatahes, pärast aastatepikkust „rahulolu“ tuleb neil otsast alata, teades mis eelmine kord valesti läks.

Päris hästi väljamõeldud lugu.

No comments:

Post a Comment