kaader filmist

kaader filmist

Thursday, July 18, 2019

The Perfect Date


Film: The Perfect Date (2019)
Hinne: B-
Lühikokkuvõte: Selleks et ülikooli minekusk raha koguda, loob Brooks Rattigan äppi, mille abil saab igaüks kel vaja, teda palgata ideaalseks üheõhtu poisssõbraks.
Comedy, Romance

Klassikaline teismeliste armastusfilm – enamvähem populaarne poiss, vägagi sõnakas ja eriline neiu, instavastumeelsus, mis tasapisi sulab sõpruseks ja siis keeb üle eluarmastuseks.

Brook (Noah Centineo) on tavaline keskkooliõpilane, populaarne, kuid mitte eriti rikas. Celia (Laura Marno) on tüüpiline mässaja keskkoolitüdruk, kellele isa organiseerib koolipeoks kaaslase. Brooki sõber Murph on loomulikult gey aga IT nutikas. Seega pärast seda esimest sebitud kohtumist, mille eest Celia isa Brookile maksab tuleb Brookil plaan, et äkki pakuks tema „Poisssõber üheks õhtuks“ teenuseid kõigile tüdrukutele, kes veedavad rohkem aega õppides kui poistele mõeldes ja on valmis selle eest ka maksma. Mõeldud tehtud ja äri läheb hästi. Kuid Celia jääb ikka kuskile äärele virvendama, siis saavad neist sõbrad ja Brook unustab Murphy – tüüpiline.

Noh lõpu võite isegi ära aimata. Everybody is happy!

Meenutab neid minu noorusaja teismeliste filme, lihtsalt nüüd on lugu ajakohasem, elektroonikat ja erinevaid seksuaalseid eelistusi rohkem, kuid lugu on sama vana kui aeg ise.

No comments:

Post a Comment