kaader filmist

kaader filmist

Sunday, November 18, 2018

Õpetaja


Film: Hichki/ Hiccup (2018)
Hinne: B
Lühikokkuvõte: See on lugu naisest, kes pöörab oma suurima vea oma suurimaks tugevuseks. Naina Mathur (Rani Mukerji) on edasipüüdlik noor õpetajanna, kellel on ka Tourette sündroom. Pärast paljusid töövestslusi ja äraütlemisi, saab ta lõpuks oma unistuste töö täiskohaga õpetajana linna eesrindlikumas koolis. Kuid peagi mõistab ta, et klass, kes talle õpetada anti, koosneb vastuhakkavatest ja üleannetutest õpilastest, kes ei suuda kuidagi probleemideta olla. Vaatamata mõnele esialgsele apsule, Naina peab endast andma kõik, et tema õpilased saaksid mõistaksid oma tõelisti võimalusi, ning saaksid paremaks kui neilt oodatakse.
Drama, Comedy

Õpetaja/Luksatus on põhimõtteliselt Michelle Pfeifferi filmi Dangerous Minds Bollywoodi versioon. Lihtsalt endise sõduri asemel, kes saab hakkama raskesti kasvatatavate lastega riigikoolis, on peategelaseks Tourette’ sündroomiga maadlev noor naine, kes on alati õpetajaks tahtnud saada, ning talle on antud klassitäis slummi lapsi, kes tunnevad end väljatõugatuna ja kes teevad endast kõik, et neid ka vastu võtta ei tahetaks.

See on tore india film, koos india muusika ja suurepäraste näitlejatega. Rani Mukerji on üks mu lemmik Bollywoodi näitlejaid ja tema oli ka põhjus, miks selle filmi valisin. Ta on varemgi teinud väga erilisi rolle. Nagu näiteks Black, kus ta mängis noort naist, kes on kurttumm pime.

Hea film, mis sest et Bollywoody uusversioon, millestki vanast.

No comments:

Post a Comment