kaader filmist

kaader filmist

Thursday, June 16, 2016

Nüüd sa näed mind 2



Film: Now you See Me 2 (2016)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Neli ratsanikku (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) naasevad teiseks peadpööritavaks seikluseks, mis viib lavaillusioonide piirid uutesse kõrgustesse ja mööda maailma laiali. Aasta aega pärast FBI ülekavaldamist ja publiku ülistuse võitmist Robin Hoodi stiilis trikkidega ilmuvad mustkunstnikud uuesti välja, et paljastada tehnikamagnaadi ebaeetiline tegevus. Mees nende kadumistriki taga pole keegi muu kui Walter Mabry (Daniel Radcliffe), tehnikageenius, kes sunnib ratsanikke ilmvõimatut röövi toime panema. Nende ainus lootus on läbi viia viimane seninägematu trikk, mis puhastaks nende nimed süüst ja paljastaks kõige taga oleva niiditõmbaja.
Comedy, Action, Thriller

Mis siis öelda selle filmi kohta? Eelmise filmi iseloomustus sobib suurelt ka sellele filmile – armeeriklaste  jaoks tehtud, liiga palju on raisatakse aega selle peale, et seletada kuidas miski töötab ja vaatajatelt on röövitud võimalus ise mõelda. Samuti toodi sisse liiga palju uusi tegelasi ja „nalju“ ja vihjeid, mis edasi võiks tulla.

Eelmisest osast ei tulnud kaasa Isla Fisher, tema asemele astus Lizzy Caplan (ma olen nii harjunud nägema teda tõsise seksuoloogina sarjas Masters of Sex, et olin täitsa unustanud, et tegelikult on ta noor andekas komöödianäitleja). Samuti ei tulnud siia filmi ka Melanie Laurent ja Caitriona Balfe. Kuid Woody Harrelson sai endale imbetsillist kaksikvenna ja Michael Caine psühhopaadist võlurihakatise sohilapse Daniel Radcliffe.

Ma ei oska ettegi kujutada mida filmi tegijad võisid mõelda, kui nad Daniel Radcliffe valisid mängima isehakanud „mustkunstnikut“, kes plaanib maagiat hakata tegema tehnoloogia abiga. No tõsiselt, alguses kohtuks nagu Lev Grossmani The Magicians sari J.K. Rowlingu Harry Potterisarjaga – visuaalselt ja sisuliselt. See oli jabur, natuke meelelahutuslik, kuid mitte eriti kaasahaarav.

Kuid jah, film on vaadatav, seda kindlasti, kuid ta on liialt ära nämmutatud, et vaatajal ikka ühtegi asja arusaamatuks ei jääks ja kui jäigi, eks seda siis on tehtud selle mõttega, et järgmises filmis, võib-olla, seda seletama asuda.

No comments:

Post a Comment