kaader filmist

kaader filmist

Friday, April 22, 2016

Kriminaal



Film: Criminal (2016)
Hinne: D
Sisukokkuvõte: Lugu õigest mehest vale mehe kehas. Üritades takistada kurja plaani, siirdatakse surnud CIA agendi mälestused, saladused ja oskused ettearvamatu ning ohtliku surmamõistetud vangi ajju, lootuses, et ta viib lõpule agendi missiooni.
Action, Thriller, Criminal

Mida teevad Deadpool ja Wonder Woman, kui nad pole seotud mõne teise Marveli filmi tegemisega? Nad aitavad vanadel veteranidel märulifilmi rahvale huvitavamaks teha.

Põhimõtteliselt võiks ju öelda, et see oleks nagu olnud eelmisel aastal kinno jõudnu filmi Isetu järg. Isetus sai Ryan endale Ben Kingsley mälu ja filmi lõpus jõudis oma abikaasa ja lapse juurde valgel liivarannal, siis selles filmis läheb lugu sealt edasi, sest uue parandatud mäluga Ryan on värvatud riigi teenistusse ja nüüd kui paharid tema elu lõpetavad (elektrikarjusega süsteemi läbi kärsatavad) siis võetakse Bill Pope (Ryan Reynolds) mälu ja istutatakse see Jericho’sse (Kevin Costner), kes on psühhopaat, kellele ei kehti ükski inimkonna käitumisreegel ja keda huvitab vaid toit, raha, vabadus teha mida tahab. Kui dr. Franks (Tommy Lee Jones) on mälulisamise teinud, asub Quaker Wells (Gary Oldman) koheselt ajuoppi läbi teinud Jerichot pommitama – mida ta mäletab, kus on tüüp keda Pope peitis – ja kui ta vastuseid viie minuti jooksul ei saa, siis kuulutab koheselt eksperimendi läbikukkunuks ja Jericho rämpsuks, millest tuleb vabaneda.

Kuid Jericho/Pope hakkab tasapisi mäletama seda, mida talle siirdati ja seega peab ta oma prügimäele saatjatest vabanema, et ta saaks üksi tegutseda. Lisaks sellele hakkab ta psühhopaadist muutuma haritud (niivõrd kuivõrd) ühiskonna liikmeks, läheb naisele ja lapsele külla (noh, seda võib ju põhimõtteliselt nii nimetada), leiab selle tüübi, keda kõik otsivad, leiab ka Pope peidetud raha ja loob paharile lõksu. See kõik toimub niivõrd absurdne ja Hollywoodi märulilik, et imalalt romantiline lõpp oli suisa liiast.

Hale katse Hollywoodi raudvarale tööd anda.

No comments:

Post a Comment