kaader filmist

kaader filmist

Monday, November 17, 2014

Parim osa minust


Film: The Best of Me (2014)
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Bestsellerite ’’Päevaraamat’’ ja ’’Pelgupaik’’ autori Nicholas Sparksi samanimelisel romaanil põhinev romantiline draama.

Noorena nähakse ikka tulevikku särava ja helgena, kuid paraku juhtub tihti nii, et see helge tulevik jääbki vaid unistuseks. Kuid isegi kui teie unistused pole täitunud, ei tähenda see seda, et elu on luhtunud. Alati võib alustada kõike nullist…

Amanda ja Dawsoni vahel lõõmas koolipäevil kirglik armastus, kuid saatuse tahtel läksid nende teed lahku. 20 aastat hiljem kohtuvad nad endi jaoks väga kalli inimese matustel. Nii Amanda kui Dawson pole eluga järje peale saanud. Nad pole saavutanud seda, millest unistasid. Nüüd on neil võimalus minna uuele katsele.

Kas on ikka võimalik ühte ja samasse jõkke astuda kaks korda? Kas õnnestub vanad tunded lõkkele lüüa? «Parim osa minust» on peenetundeline ja helge film romantilistest tunnetest, kus peategelastele antakse võimalus parandada nooruspõlves tehtud vead.
Drama, Romance

Et siis üks järjekordne Sparksi pisarakiskuja, mis kulgeb täpselt tüüpilise Sparksiliku stsenaariumi põhjal – väga erinevatest perekondadest noored kohtuvad, armuvad, vanemad ei kiida heaks, saatus kisub nad lahku, nad kohtuvad taas, vannuvad taas igavest armastust ja kui nad siis lõpuks otsustavad, et nad ei suuda ikka eraldi elada, topib saatus (loe: Sparks) taas oma näpu mängu ning ei lase lool õnnelikult lõppeda, see tähendab, kui me loeme õnnelikuks lõpuks seda, et kaks inimest kes üksteist armastavad veedavad oma elu viimased hallipäised aastad koos ja alles siis, kui vikatimees tuleb, peavad nad taas üksteisest lahkuma.

Seekordsed osatäitjad – Michelle Monaghan, James Marsden, Luke Bracey ja Liana Liberato – olid head, kuid taas tuli meelde Igavesti Sinu film, kus Zac Efron oli na puine. Et kui noorte Luke ja Liana vahel veel oli särinat tunda, siis Michelle ja James ei olnud väga loomulikud, rääkimata Dawsoni (Luke ja Jamesi) pere esindajatest, kes püüdsid olla kohe eriti ülbed pahad, kuid jätsid tänu sellele haledate koomiksi paharite mulje.

Jah, ümberringi naised nuuksusid filmi lõpus, kuid ei olnud just kõige parem film. Goodreadsi lugejate arvamuse kohaselt pole tegu ka kõige parema Sparksi raamatuga.

No comments:

Post a Comment