kaader filmist

kaader filmist

Monday, January 27, 2014

Plush

Film: Plush (2013)
Filmi vaatamise põhjus: Xavier :)
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Noor laulja/laulude kirjutaja leinab oma venna ja kaasautori surma ning tal on raskusi uute lugude kirjutamisega. Ta viimane plaat, mille ta on kirjutanud juba peale venna surma üksinda, ei müü sugugi nii hästi kui loodetud ja seega tuleb tal uus lugu kirjutada. Appi tuleb talle nende bändi uus kitarrist, kes on ta venda asendama võetud. Üheskoos elavad noored tuuril Rock n’ Roll elu ja kirjutavad uue vägagi hea loo. Kuid Rock n’ Roll eluga kaasnevad ka ohud, mis võivad nõuda rohkem kui keegi maksma on valmis.
Thriller

Tegu on siis sellise erootilise muusikafilmiga, kus on peategelasteks kaks noort austraalia näitlejat – Emily Browning ja Xavier Samule.

Rock on ohtlik eluviis ja muusika kirjutamise käigus võin nii mõndagi toimuda, eriti kui kõik tegelased ei avalda, kes nad tegelikult on. Ja kes on muusiku/kirjaniku/näitleja kõige ohtlikum vaenlane – nende kõige suuremad fännid.

Kui alguses on asjad väga kuumad, kirglikud ja erootilised, siis lõpuks lähevad väga kriitiliseks ja veriseks kui fänn ei saa seda mida ta kõige rohkem ihaldab.

Põnev ja võigas ja tiba nõrk ja samas hea film.

No comments:

Post a Comment