kaader filmist

kaader filmist

Monday, January 27, 2014

Now Is Good

Film: Now Is Good (2012)
Filmi vaatamise põhjus: Näitlejad
Hinne: B+
Filmi lühikokkuvõte: Leukeemiaga viimaseid päevi võitlev tüdruk koostab nimekirja asjadest, mida ta tahaks teha enne kui ta sureb. Kõige kõrgemal kohal ta nimekirjas on süütuse kaotamine.
Drama, Romance

See oli üks selline ilus, kurb YA film, kus peategelane Tessa (Dacota Fanning) põeb leukeemiat ning on pärast aastaid kestnud ebameeldivaid ja kurnavaid ravikuure ravist loobunud, ning on nüüd siis oma sõbranna õhutusel võtnud ette ülesande, panna kokku nimekiri asjadest, mida ta tahaks veel enne lõppu ära teha.

Tema kõige suurem soov leida armastus saab tõelisuseks uue naabripoisi Adami näol (Jeremy Irvine). Üheskoos viivad nad täide nii mõnegi Tessa soovi. Kuid Adam on alles aasta tagasi kaotanud oma isa ning teadmine, et ka Tessat enam kauaks pole, on Adamile rohkem kui ta taluda suudab. Ta keeldub olemast Tessa poisssõber ja tema esimene ja ainuke kallim.

Kuid armastus ei küsi, kelle südamed ta vallutab ja kui kaua need kaks saavad veel koos olla. Aga siiski, kelle jaoks see kõik kõige raskem on, kas lahkuja või mahajääjate jaoks?

Väga ilus ja ülimalt emotsionaalne film, kuid samas mitte läilat emotsionaalne.

No comments:

Post a Comment