kaader filmist

kaader filmist

Thursday, November 15, 2012

Videviku saga: Koidukuma - Osa 2

Film: The Twilight Saga: Breaking Dawn II (2012)

Vaatamise põhjus: olen raamatud läbi lugenud ja ka filme näinud, eks tuleb ka viimane osa ära vaadata
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Pärast oma tütre Renesmee sündi naudib Bella elu ja oma uusi võimeid, kuid sellel pereidüllil ei ole määratud igavesti kestma jääda. Nimelt saavad Voltuurid Renesmeest haisu ninna ning arvavad, et tüdruk võib hakata ohustama nende võimu. Seetõttu otsustavad nad hävitada nii Renesmee, kui ka terve Cullenite suguvõsa.

Nüüd on Bellal ja Edwardil vaja lühikese ajaga koguda enda selja taha nii palju liitlasi, kui vähegi võimalik, et kaitsta oma perekonda viimases, kõike otsustavas lahingus.

Tuleb meeles pidada, et olen raamatut lugenud, seega võite juba ette  arvata kuidas ma suhtun filmi, mis on tehtud raamatu ainetel. Kuid vähemalt on sellisele versioonile oma õnnistuse andnud ka raamatu autor.

Ja nüüd siis filmi juurde.


Oh jah, et siis saigi Videviku saaga oma oodatud lõpu ... ei oodake, see lõpp polnud küll see mida ma ootasin!! Selline totaalne võitlus ... millisest raamatust see nüüd võetud oli? Äkki see tuleb järgmises raamatus, mida Meyer kirjutamas on?!?!?

Mis näitlejatesse puutub siis – kärgpere Cullenid ja Co on oma tuntud headuses/halbuses. Kõik koheletulevad tunnistajad on hästi valitud, lihtsalt tahaks neid rohkem näha, nagu raamatus oli neid rohkem tutvustatud. Ja Lee Pace oli niiiiiii armas.

Aga muidu – oi kui palju oli kohti, kus oleks tahtnud, et oleks raamatust natuke rohkem kinni hoitud, film oleks küll pikemaks veninud, kuid mis siis sellest, need kohad oleks filmile palju juurde andnud – nagu näiteks see kuidas Bella avastab, et tal on punased silmad, või kuidas ta kivirahnu sõrmedega puruks rebib ja Renesmee seda naerdes pealt vaatab, või kuidas ... aga eks te vaatate ise. Vähemalt saab Jakobi striptiisi vaadata :):). Samas oli ta ju ikkagi päris hästi kokku pandud. Aga meile oli vist küll taas üks odavam koopia saadetud, sest alguses ei läinud hääl ja pilt just ideaalselt kokku ning „digibeebi“ polnud ka just väga korralikult tehtud. 

Kuid ikkagi, kui raamatut lugenud pole, siis jätab kõik sellise pealiskaudse mulje – kiire ülesõit kõigest, et jõuda võitlusstseenini.

Kui te olete mõttes endalt küsinud, et milline kuradi võitlusstseen – kuigi te olete treilerist näinud, et võitluseks läheb – siis mul on teile selle kohta öelda kaks märksõna, ja eks teie oma teadmised annavad teile vihje millega on tegu – Dallas ja Bobbi  :):):) ... ei saa ju teile teie kinoelamust ära rikkuda!! :):):D

Ja ärge siis unustage, et kuigi Videviku saaga sai läbi, pole lõppenud veel Meyeri raamatute filmideks tegemine. Keha esilinastus pole enam kaugel :)

No comments:

Post a Comment