kaader filmist

kaader filmist

Friday, November 23, 2012

Õnneteraapia

Film: Silver Linings Playbook (2012)
Vaatamise põhjus: Bradley :) ja Jennifer
Hinne: B+++
Filmi lühikokkuvõte: Elu ei suju alati plaanipäraselt. Pat Solitano (Bradley Cooper) on jäänud ilma kõigest - oma majast, töökohast ja naisest. Nüüd elab ta jälle koos oma ema (Jacki Weaver) ja isaga (Robert DeNiro), olles veetnud eelnevalt kaheksa kuud vaimuhaiglas. Pat tahab end kokku võtta ja uuesti jalad alla saada, säilitada positiivne ellusuhtumine ja kolida taas kokku oma naisega, hoolimata nende lahkumineku … keerukatest asjaoludest. Asjalood muutuvad aga keerukaks siis, kui Pat kohtub Tiffanyga (Jennifer Lawrence), kel ei puudu ka oma probleemide pagas. Tiffany pakub oma abi, et aidata Patil oma naisega suhteid parandada, tingimusel, et Pat osutab talle ühe väga olulise vastuteene. Kokkuleppe edenedes hakkab nende vahel tekkima ootamatu side, mis toob päikse pilve tagant välja nende mõlema elus.

"Õnneteraapia" on Matthew Quicki bestselleril põhinev teravmeelne segu komöödiast, peredraamast ja armastusfilmist.

Nii armas film! No kohe niiii armas film!:) Nii positiivne ja isegi vaatamata sellele, et aegajalt toimuvad piisavalt pikad segased vaidlused isa ja poja vahel, mis võiksid üks moment tõsiselt närvi mustaks ajada, lõppevad nad just siis, kui enam kannatada ei jaksa ning lugu läheb jälle toredalt edasi. Niiiii armas film! Tõsine õnneteraapia siia halli sügisõhtusse!

Bradley ja Jennifer on nii armas paar, nad sobivad nii hästi kokku mängima. Ja Jennifer on ikka nii hea näitleja, mitte nagu mõni, kes on igas filmis täpselt samasugune kivinägu.

Ja kuigi ma armastan Bradley Cooperit, siis kogu selle filmi jooksul meenutas ta mulle ühte pilti, mis pole talle sugugi komplimendiks, kuid see pilt paneb teid naerma, ning kui te filmi vaatate, siis te mõistate, miks see pilt mul silme ees püsis :):D

Ja nüüd lõpetan ma selle raamatu, mis mul praegu pooleli on, et hakata lugema selle filmi aluseks olnud raamatut http://www.goodreads.com/book/show/13539044-the-silver-linings-playbook! :)

No comments:

Post a Comment