kaader filmist

kaader filmist

Saturday, November 17, 2012

Rooste ja luu

Film: Rust & Bone | De Rouille et dos (2012)
Filmi vaatamise põhjus: PÖFF
Hinne: B++
Filmi lühikokkuvõte:
Rahatu ja kodutu belglane Ali (Matthias Schoenaerts) peab hakkama hoolitsema oma viieaastase poja eest. Ta sõidab Põhja-Prantsusmaale, et õe juures öömaja leida, hakkab osalema illegaalsetel julmadel poksimatšidel, saab tööd ööklubi turvamehena ja tutvub kauni Stephanie’ga (Marion Cotillard), kes on ei rohkemat ega vähemat kui vaalataltsutaja. Naine saab vaala-show’s rängalt viga, kaotab jalad, enesekindluse, usu ja lootuse. Ning siis selgub, et ainus inimene, kellega ta sellises olukorras suhelda tahab ja oskab, on harimatu ja rohmakas juhututtav Ali. Kas Stephanie, kes on harjunud taltsutama ohtlikke hiiglaslikke mõõkvaalu, saab hakkama ühe äkilise Belgia jõmmi tatstamisega?http://2012.poff.ee/est/filmid/programmid.p/panoraam/rooste-ja-luu

See oli üks vägagi emotsionaalne film! Marion Cotillardi on fantastilne vaadata ja ka Matthias Schoenearts teeb fantastilise rolli.

Elu juba on kord selline imelik asi, et üks pealtnäha tähtsusetu kohtumine võib muuta kõik. Ja kui oleme piisavalt tugevad, et üle elada ka julmeimad löögid, mida elul jagada on, siis võib ka halvas hea leida.

Hollywood oleks selle loo tõsiselt ära rikkunud.  Nad oleks selleks korraliku nutulaul teinud ning igal sammul rõhutanud puudega inimeste rasket elu ning vaeste inimeste eluvõitlusi, kuid selles filmis oli kõik nii nagu peab - Yeah, life is a bich, she'll fuck you, but you get up and you keep going!

No comments:

Post a Comment